Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

albinPetrolul a reuşit să transfere un jucător important, mijlocaşul uruguayan Juan Angel Albin.
În vârstă de 27 ani, el a evoluat între 2006 şi 2013 în Primera Division, pentru Getafe (2006-2011) şi Espanyol Barcelona (2011-2013). În cele 128 de meciuri disputate, a marcat 21 de goluri marcate. Ultima dată, Juan Angel Albin a evoluat pentru Nacional Montevideo, în Uruguay.
Albin este cea de-a de-a treia achiziţie a Petrolului în decurs de câteva zile. Contractul său este valabil până la sfârşitul sezonului, cu clauză de prelungire. „Aşa cum am promis, am căutat să transferăm în această perioadă jucători de mare valoare. Juan Angel Albin şi Walter Fernandez au experienţă căpătată în campionate puternice din Europa, în vreme ce Beţa este un fotbalist tânăr, de perspectivă. Sunt convins că am devenit mai puternici şi că jucătorii nou-veniţi ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele propuse", a declarat Daniel Capră, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Petrolul Ploieşti.

Back To Top