Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

guilherme 1Jucătorii Petrolului au efectuat o şedinţă de refacere luni, a doua zi după victoria în faţa Concordiei Chiajna (scor 2-0). Marţi, Cosmin Contra a fost generos cu elevii săi şi le-a acordat o zi liberă, pentru ca, miercuri, să înceapă cu bateriile încărcate programul de pregătire în vederea partidei cu Dinamo Bucureşti.

Nu toţi fotbaliştii Petrolului au beneficiat de ziua liberă. Ultimii trei sosiţi în haită, Juan Angel Albin, Walter Fernandez şi Marian Dean Beţa au avut program plin, la Crângul lui Bot, sub îndrumarea preparatorilor fizici. Lupii vor pleca vineri la Bucureşti, urmând ca sâmbătă să joace cu Dinamo, pe Arena Naţională, de la ora 21.30.

Bilete pentru Dinamo

Suporterii Petrolului care doresc să meargă la Bucureşti pentru a-şi susţine favoriţii pot cumpăra bilete de la casele stadionului "Ilie Oană" (program: 10.00-18.00) sau de la Yell'Wolf Pub (pub-ul aflat sub sectorul galeriei, care este deschis între orele 12.00-24.00), costul unui tichet fiind de 10 lei.

Back To Top