Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

noaptea cercetatorilorPe 27 septembrie, începând cu ora 14.00, în Sinaia, bulevardul Carol I, mințile curioase sunt așteptate pentru a sărbători alături de sute de mii de cetățeni europeni știința, descoperirile științifice și cercetătorii locali, la Noaptea Cercetătorilor 2013, anunţă un comunicat al organizatorilor evenimentului.

Noaptea Cercetătorilor este cel mai mare eveniment european care își propune sa aduca cercetătorii și activitatea de cercetare mai aproape de publicul larg.

În Sinaia, în cadrul Festivalului Sinaia Forever, evenimentul Noaptea Cercetătorilor invită iubitorii de știință sa devină cercetători arheologi pentru o zi. Începând cu ora 14.00 vizitatorii vor putea pătrunde tainele arheologiei și vor avea ocazia să facă parte din echipa de arheologi în situl arheologic organizat pe bulevardul Carol I.

„Ne face plăcere să găzduim și anul acesta activitățile evenimentului european Noaptea Cercetătorilor în cadrul festivalului nostru Sinaia Forever. Alături de milioane de cetățeni europeni, iubitorii de știință din Sinaia vor fi provocați la cercetare și experiment" a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Noaptea Cercetătorilor este un eveniment organizat simultan în toate țările Uniunii Europene. În a patra vineri a lunii septembrie, anul acesta în data de 27 a lunii, participanții din peste 300 de orașe europene vor construi împreună harta științifică a Europei.

Evenimentul este organizat sub egida Uniunii Europene de către Target Active Training și Asociația Invenio în parteneriat cu Anticipația, parte a grupului Nemira, Poliția Română, Centrul de Studii Complexe, Institutul Național de Cercetare în Sport, Europa FM și Dwyn Shop.
Parteneri locali în organizare în Sinaia: Primăria Sinaia

Intrarea la eveniment este liberă.
Pentru programul complet vizitați www.noapteacercetatorilor.eu şi www.facebook.com/ResearchersNightRomania.

Despre Noaptea Cercetătorilor

Noaptea Cercetătorilor este un proiect iniţiat de Uniunea Europeană, care se desfaşoară în toate ţările membre şi afiliate, cu scopul de a promova ştiinţa şi cercetătorii în rândurile publicului larg. Rezultatul dorit pe termen lung este de a atrage noua generaţie către activitatea de cercetare, încurajând o carieră în acest domeniu, de a creşte recunoaşterea publicului larg faţă de munca nevăzută a cercetătorilor şi de a crea interacţiunea cu publicul larg pentru a-i putea descoperi ca fiind oameni obişnuiţi cu o meserie neobişnuită.
Începând cu anul 2006, Noaptea Cercetătorilor este un proiect de sine stătător din seria acţiunilor Marie Curie şi s-a bucurat de un succes ce creşte de la an la an. În 2012, s-a desfăşurat în peste 800 de locaţii în 300 de oraşe din 32 de ţări europene.

Noaptea Cercetătorilor în România

Proiectul se desfăsoară în România din anul 2006, organizatorii ediţiei din acest an fiind implicaţi şi în anii 2007, 2008, 2010, 2011 si 2012. În 2013 oraşele partenere din România sunt: Bucureşti, Sinaia, Suceava, Piatra Neamţ, Tulcea, Oradea, Brașov și Galați.

Această ediţie Noaptea Cercetătorilor este organizată sub egida Uniunii Europene de către Target Active Training în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliției, Institutul Național de Cercetare în Sport, Centrul de Studii Complexe, Europa FM și Anticipația, parte a grupului Nemira

Partener local Sinaia: Primăria orașului Sinaia

Festivalul SINAIA FOREVER ARE LOC ÎN ACEST WEEKEND. PENTRU DETALII LEGATE DE ACTIVITĂŢI CLICK AICI

Back To Top