Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

smile zambetZiua Internaţională a Zâmbetului este sărbătorită în fiecare an, în prima vineri a lunii octombrie. Semnificaţia zilei a apărut la iniţativa artistului Harvey Ball care este şi designerul care a desenat şi promovat Smiley-ul.

Iată câteva lucruri neştiute despre zâmbet.

1. Femeile zâmbesc mai des. O femeie zâmbeşte de 62 de ori pe zi, pe când un bărbat doar de opt ori.

2. Zâmbetul are beneficii medicale. Se spune că, atunci când zâmbeşti, pui în funcţiune 17 muşchi faciali, iar dacă zâmbetul tău devine râs, îţi antrenezi şi muşchii abdominali în acelaşi timp.

3. În timpul zâmbetului, corpul eliberează endorfine sau hormonii fericirii, ducând la o stare de detensionare. Aceleaşi endorfine ajută sistemul imunitar să lupte afecţiunilor uşoare virale, cum ar fi răcelile, dar şi la sănătatea căilor respiratorii.

4. Zâmbetul prelungeşte viaţa. Cele mai recente cercetări arată că oamenii care zâmbesc mult şi sunt deschişi, exprimându-şi emoţiile, trăiesc mai mult cu, în medie, şapte ani, decât cei morocănoşi şi introvertiţi.

5. Omul este singura fiinţă care poate zâmbi.

6. Există 19 situaţii în care apare zâmbetul. Există, însă, şi două categorii mari: zâmbetul natural, sincer, şi cel fals. Când zâmbetul este sincer, acesta se vede şi în ochi.

7. Zâmbetul este contagios. Când cineva îţi zâmbeşte, este foarte greu să te abţii să nu îi răspunzi cu un zâmbet.

8. Bebeluşii zâmbesc în somn, imediat după naştere. Dar există radiografii cu bebeluşi ce zâmbesc încă din pântecul mamei. Doctorii susţin că un copil începe cu adevărat să înţeleagă valoarea unui zâmbet şi să-l „folosească" pe la „vârsta" de şase săptămâni.

9. Oamenii care zâmbesc sunt mai frumoşi. Bărbaţii le consideră mai atrăgătoare şi mai tinere pe femeile care zâmbesc. 69% dintre ei preferă o femeie cu zâmbetul pe faţă în detrimentul unei femei machiate.

10. Fericirea familiei depinde de frecvenţa zâmbetelor. Familiile care zâmbesc mult sunt mai fericite pentru că stresul se eliberează uşor şi atunci certurile sunt evitate mai uşor.

Sursa: metropotam.ro.

Back To Top