Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

tiredUşor de zis, greu de făcut - mai ales dacă ai reale probleme în a te trezi dimineaţa. Iată cam ce ar trtebui să faci pentru a avea o dimineaţă plină de energie şi evident o zi pe măsură...

Câteva exerciţii uşoare îţi vor ajuta corpul să se energizeze. Aceste câteva exerciţii de gimnastică vor pune sângele în mişcare - fandări, genuflexiuni, abdomene, să mergi pe stepper sau pe bicicletă sau poţi sări coarda. Înainte de orice activitate fizică, fă câteva mişcări de încălzire a muşchilor.

Cafeaua te ajută să începi ziua cu dreptul- o ceaşcă de cafea îţi va păstra nivelul de energie ridicat pentru mai mult timp.

Imediat ce te trezeşti bea apă - îţi vei revigora organismul, îţi vei stimula sistemul nervos şi vei activa sistemul digestiv. Bea apă imediat ce te trezeşti şi vei fi mult mai pregătit să gestionezi stresul ce va urma pe parcursul zilei.

Culcă-te în fiecare seara la aceeaşi oră şi trezeşte-te dimineaţa la aceeaşi oră, în fiecare zi. Obişnuindu-l cu un program regulat, organismul nu va mai fi obosit dimineaţa, la trezire.

Dacă alarma ceasului deşteptător ar trezi şi morţii, schimb-o - poate fi stresantă şi chinuitoare, în plus există riscul real de a face atac de cord. Ideal ar fi un ceas cu radio care să pornească dimineaţa automat cu un volum mic care să crească apoi gradat.

Înainte de culcare cu o oră, deconectează-te - închide computerul, televizorul, telefonul mobil sau orice alt aparat care să-ţi stimuleze creierul. Atunci când creierul primeşte semnalele corespunzătoare, se va linişti treptat şi vei avea un somn odihnitor.

Un duş la prima oră a dimineţii poate fi foarte revigorant - te vei simţi "fresh", apa contribuind şi la stimularea sistemului nervos.

Un mic dejun sănătos dimineaţa (un iaurt cu fructe, sau un sandvich) va revigora organismul şi vei fi tentat să mănânci mai puţin şi mai sănătos, la prânz.

Dacă trezitul de dimineaţă este o corvoadă, mai ales când te gândeşti câte lucruri sunt de făcut în ziua respectivă, exerciţiile de respiraţie profundă sunt excelente pentru a calma corpul şi mintea. Imediat ce te trezesti, respiră de câteva ori adânc şi vei simţi diferenţa.

Back To Top