Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

Ciupercile pleurotus au un conţinut ridicat de proteine, fiind aproape un înlocuitor al cărnii. Conţin de pleurotus in vin albasemenea glucide, acizi organici, săruri minerale şi sunt adevărate izvoare de vitamine, în special cele din complexul B şi vitaminele D. Substanţele biologic active conţinute de aceste ciuperci de cultură combat efectele nocive ale elementelor radioactive din corpul uman, iar conţinutul mare de proteine previne şi vindecă hepatită, ulcerul gastric, micşoreaza procentul de colesterol şi acţionează ca anticancerigen.

Ingrediente:
-500 g ciuperci pleurotus
- 3 cepe verzi
- 2 căţei de usturoi de mărime medie
- 1 lingură cu ulei de măsline
- 20 g unt cu verdeaţă şi usturoi
- 150 ml smântână pentru gătit
- 100 ml vin alb sec
- 3 fire de pătrunjel
- sare de mare fin măcinată
- amestec de piper alb, verde, negru şi boia

Mod de preparare:
Ciupercile se taie bucăţi mari.
Ceapa verde se curăţă, se spală şi se taie rondele.
Usturoiul se curăţă, se spală şi se taie mărunt.
Uleiul se pune într-o tigaie cu diametru mare. Când uleiul este fierbinte se adaugă untul.
Se adaugă ciupercile şi se prăjesc uşor timp de 5 minute, amestecând continuu cu o lingură din lemn.
Se adaugă ceapa şi usturoiul pregătite anterior. Se lasă la foc moderat timp de aproximativ 5 minute, amestecând continuu.
Se adaugă 125 ml din smântâna pentru gătit şi apoi vinul, amestecând uşor. Se condimentează cu sare, amestec de piper şi boia după preferinţe.
Se lasă amestecul să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 3 minute şi se completează cu smântâna rămasă.
Patrunjelul, spălat, se toacă mărunt şi se adaugă amestecului pregătit. Se lasă să fiarbă la foc mic aproximativ un minut.
Se serveşte cu pâine prăjită integrală.

Back To Top