Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

mama si bebeExperienţa de a fi mămică este unică. Toate femeile îşi doresc să afle cât mai multe despre sarcină şi despre bebeluş. Iată câteva sfaturi utile pentru proaspetele mămici.

Sarcina şi naşterea sunt evenimente destul de obositoare. Ai nevoie de odihnă - cu cât mai multă cu atât mai bine. Împarte sarcinile în casă, astfel încât să-ţi fie cât mai uşor.

Poţi să dormi cu bebeluşul în pat, la fel cum este foarte bine ca bebeluşul să doarmă în pătuţul lui - nu există o regulă universal valabilă.
Foarte important este ca atât mama, cât şi bebeluşul să se odihnească. Avantaj - mama poate alăpta mult mai uşor. Dezavantanj - mama doarme cu o oarecare frică de a nu strivi copilul.

Unele mame se simt foarte bine după naştere. Altele pot fi dărâmate. Nu te lăsa influenţată de alţii - respectă ritmul organismului tău, fie că este mai alert sau mai domol.

Alăptatul este foarte important pentru bebeluşi. Nu capitula dacă întâmpini dificultăţi. Cere sfatul medicilor.

Rudele şi prietenii abia aşteaptă să vină şi să ia bebeluşul în braţe şi să aibă grijă de el, însă cel mai bine că de acest lucru să se ocupe mama. Dacă "armata invadatoare" de prieteni şi rude vrea să ajute, atunci gătitul sau curăţenia sunt activităţi pe care le pot face în locul tău.

Exista nenumărate mituri cum că se va răsfăţa copilul dacă îl ţii prea mult în braţe. Fiecare copil are nevoile lui, iar bebeluşul are nevoie de mama lui. Tine-ţi copilul în braţe cât simţi tu că este nevoie.

Dacă medicul a recomandat ceva, dar instinctul îţi spune că ceva nu este în regulă, simte-te liberă să ceri şi o altă opinie. Orice îndoială ai avea nu sta pe gânduri şi caută răspunsuri şi în altă parte. Ascultă-ţi instinctual şi ascultă-ţi copilul.

"Marsupiul" îţi poate fi de ajutor - este uşor de manevrat iar copilul stă mai mult cu tine. Marsupiul sau sling-ul îţi oferă avantajul că poţi alăpta lejer, fără ca cineva să-şi dea seama.

Back To Top