Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Timp liber

clatite-din-galicia-80410Clătitele sunt o specialitate bretonă, o regiune din nord-vestul Frantei, care a devenit cunoscută și apreciată rapid în toată lumea. Pot fi atât dulci ("crepes"), cât și sărate ("galette"), iar umpluturile variază de la cele mai simple( zahăr, dulceață, miere, ciocolată) până la combinații spectaculoase și incitante. Original, clătitele se serveau cu cidru (băutura fermentată pe bază de mere), ulterior a apărut cea mai spectaculoasă formă de prezentare a clătitelor "crepes Suzette" (clătite flambate în lichior și suc de portocale). (Wikipedia)

 

Ingrediente:
-200 g făina
-400 ml de lapte
-100 ml apă
-2 ouă
-1 lingură cu zahăr
-puțină sare
-ulei pentru prăjit

Mod de preparare:
Într-un bol se pun ouăle, zahărul, sarea, apa si laptele. Se amestecă bine, după care se pune făina și se amestecă din nou. Se pune o tigaie pe foc, iar cu o pensulă se unge cu ulei. După, se pune compoziția cu un polonic în tigaie. Se mișca tigaia puțin, cât să ajungă compoziție pe toată suprafața ei. Apoi, se prajește clatită pe o parte, dupa care se intoarce și se lasa la prăjit și pe cealaltă parte. Prajită, clătita se pune pe un platou, iar dupa se face o altă clatită și așa se procedează cu toata compoziția. Se pot servi atât calde, cât și reci, iar dupa plac, puteți opta pentru cremă de ciocolată sau gem.

Sursa foto + text: reteteculinare.ro

Back To Top