Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

minipizzaFOIETAJO idee de mic dejun sau antreu – un preparat care poate fi asemănat cu pizza doar că folosim aluat de foietaj şi ceea ce mai găsim prin frigider...

Ingrediente
* 400 g aluat fraged
* prosciutto
* un dovlecel
* o rosie
* 50 g de măsline negre şi verzi
* 50 g caşcaval ras (parmesan)
* pastă de roşii
* o linguriţă muştar
* un ou
* busuioc
* rozmarin
* ulei de măsline
* sare
* piper
* oţet balsamic (opţional)

Mod de preparare
Se întinde aluatul şi se împarte în 2 dreptunghiuri, având grijă să tăiem şi fâşii late de 1 cm, cu care înconjurăm marginile dreptunghiurilor. La cuptor se vor înalţa şi va fi ca o bordură pentru ingredientele din centru. Pe tava pentru cuptor se pune foaie de copt şi se aşează bucăţile de foietaj. Se ung în centru cu muştar sau pasta de roşii (după gust), se presară caşcaval ras. Se adaugă fâşii de dovlecel tăiat subţire.
Deasupra se aşează bucăţi de prosciutto, măsline făra sâmburi tocate mare şi felioare de roşie fără suc şi sâmburi. Se condimentează, se presară caşcaval ras, cimbru şi rozmarin, uscat sau proaspăt, de care aveţi. Se stropesc cu ulei de măsline, oţet balsamic (opţional), iar pe margini se dau cu ou bătut, întins cu o pensulă. Se coace timp de 25 de minute în cuptorul încins deja.

Back To Top