Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

astenieToamna organismul începe să fie din ce în ce mai obosit şi lipsit de vigoare. Astenia de toamnă este o stare de depresie care apare cu regularitate în fiecare an. Practic, organismul se adaptează schimbărilor fizice şi psihice cu dificultate. În această perioadă, apare şi sentimentul de inutilitate, o stare de tristeţe şi de apatie permanentă. La astenia de toamnă contribuie şi un stil de viaţă sedentar, cât şi o dietă necorespunzătoare.

Merele aduc multe beneficii organismului, iar acum ai avantajul că se găsesc din plin pe tarabe. Sunt perfecte pentru a combate astenia de toamnă întrucat sunt bogate în flavonoizi, antioxidanţi puternici care ţin bolile departe şi îţi protejează sănătatea. Merele îţi dau şi un tonus foarte bun, fiind indicate ca o gustare între mese în fiecare zi. Ele reduc riscul apariţiei diabetului şi scad nivelul de colesterol rău .

Strugurii contribuie şi ei la întărirea sistemului imunitar datorită antioxidanţilor continuţi. Pentru că au un conţinut bogat în glucide, strugurii te ajuta sa combaţi starea de oboseală specifică asteniei de toamnă şi să fii în formă având un tonus muscular bun. Pe lângă asta, consumul de struguri te ajută să ai pielea mai frumoasă, îţi protejează inima şi ficatul.

Adesea fructe ignorate, prunele sunt o sursă naturală de energie şi frumuseţe. Pline de vitamine, minerale şi antioxidanţi (resveratrol - un antioxidant extrem de puternic), prunele stimulează imunitatea şi te ajută să previi diferitele infecţii de sezon.
În plus, aceste fructe te ajută să te menţii tânără, să elimini toxinele din corp şi reduc stresul.

Leguma vedetă în aceste zile, dovleacul, are nenumărate beneficii, atât în dietă, cât şi pentru starea de spirit a celor care îl consumă. Astfel, dovleacul este bogat în fibre şi te ajută să ai o digestie sănătoasă, în acelaşi timp te protejează în faţa infecţiilor şi întăreşte sistemul imunitar mulţumită cantităţii generoase de vitamina C.

Cartofii conţin şi ei flavonoizi, antioxidanţi care îţi întăresc sistemul imunitar şi te protejează în faţa asteniei. În plus, pe lângă faptul că sunt o sursă bogată de vitamine A şi C, aceste legume sunt bogate şi în fitonutrienţi, substanţe care au tot rol de protecţie şi te ajută să ai energie.

Ca şi ceapa, usturoiul este un aliment excelent pe care tu poţi să îl consumi în această perioadă şi nu numai. Consumul de usturoi stimulează creşterea nivelului de antioxidanţi din corp, scade tensiunea arterială, reduce colesterolul rău din sânge şi ţine bacteriile şi microbii deoparte.

Nucile conţin foarte multe substanţe nutritive, vitamine şi minerale de care corpul tău are nevoie şi sunt o sursă excelentă de energie, care luptă împotriva stresului şi are grija să te scape de durerile de cap atât de des întâlnite în această perioadă. Te poţi bucura de efectele pozitive ale nucilor fie consumandu-le în stare naturală, fie în gemuri, dulceţuri sau prăjituri.

Sursa: ele.ro

Back To Top