Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

bucataritzaDupă ce a fost scos din cuptor, checul nu se răstoarnă imediat pe platou, ci cu tot cu tavă se așează pe un prosop udat și stors bine. Apoi după 15 minute poate se scoate - rămâne întreg și se taie frumos.


• Când se începe un borcan de dulceață, pe suprafață se presară puțin zahăr, pentru a se menține mai bine.
• Cand se prepară salată de vinete, se poate adăuga și un castravete sau un dovlecel fiert. Salata va fi mai deschisă la culoare și mai dulceagă.
• Muștarul din borcan început nu se usucă, dacă i se presară deasupra puțină sare.
• În salatele de legume fierte, uleiul se adaugă când acestea sunt calde, pentru a fi absorbit în întregime.
• Pentru ca găluștele din supă să aibă o culoare aurie, în compoziție se adaugă 2-3 linguri de mălai grișat.
• Petele de zarzavat de pe mâini se îndepărtează cu oțet, sare de lamâie, suc de cătină.
• Carnea proaspătă se păstrează într-o pânză de in, cânepă sau bumbac, înmuiată în slănină amestecată cu oțet, dacă nu ai la îndemână frigider.
• Fasolea verde, spanacul sau varza dulce, reîncălzite a doua oară își pierd cam 33% din procentul iniațial de vitamine.
• Rulada umplută cu nuci se taie doar după ce s-a răcit.
• Fructele și legumele înghețate își recapătă proprietățile organoleptice și valoarea nutritivă dacă se pun imediat într-un vas cu apă rece în care s-au adăugat 1-2 linguri de sare. După ce s-au dezghețat, se spală cu apă rece.
• Grișul, înainte de a fi folosit se ține într-un vas cu apă sau cu lapte, 30 de minute. În acest fel nu se vor mai forma cocoloașe.
• Pentru ca merele să rămână întregi când se pun la cuptor, nu li se scoate căsuța seminală. Această operațiune se face când merele sunt gata coapte, iar golul se umple cu stafide, nuci amestecate cu puțină pulbere de salvie și mentă, scorțișoară.
• Înainte de a pune cartofii în cuptor, se vor spăla și se vor șterge bine, apoi se vor unge cu puțin ulei. Astfel coaja va fi mai crocantă.
• Legumele nu se pun ude în frigider pentru că se înmoaie foarte repede.
• Carnea de pui se rumenește frumos dacă o stropești cu puțină bere înainte să o iei de pe grătar.
• Cartofii noi se curăță mai ușor dacă îi lași 15-20 de minute în apă rece cu puțină sare.
• Atunci când prepare dulcețuri din fructe tari cum sunt nucile verzi, prunele verzi, caisele verzi sau coaja de pepene verde, zahărul îl vei pune în părți egale cu apă, iar siropul trebuie să fie mai puțin legat ca de obicei.

 

Back To Top