Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

miracle drinkZilnic constatăm că omenirea își întoarce tot mai mult fața către produsele naturale. Există o explicație. Elementele active din legume și fructe se asimilează în mod natural fără a crea șocuri organismului, iar beneficiile sucurilor naturale și în general ale alimentației sănătoase, se văd cu ochiul liber. În plus, procurarea materiei prime este la îndemâna oricui dorește.
Supranumită Miracle Drink, băutura care distruge cancerul, este o băutură consumată de chinezi de foarte mult timp, pentru menţinerea unui stil de viaţă sănătos.

Această băutură are proprietăți detoxifiante și antioxidante, contribuind totodată la prevenirea și inhibarea dezvoltării celulelor canceroase.
Miracle Drink (Băutura Miraculoasă), este o băutură care se bucură de mult timp de apreciere în rândul fitoterapeuților chinezi. Este naturală 100%, extrem de sănătoasă și simplu de obținut.

REȚETA
Rețeta băuturii miraculoase este una aparent banală. Toate ingredientele trebuie să fie proaspete.

Pentru a obține combinația revigorantă ai nevoie de:
- UN MĂR
- O SFECLĂ ROȘIE
- UN MORCOV

Cantitățile pot varia ușor în rețetă. În funcție de gust și de preferințe, poți alege din câți morcovi, mere sau sfecle roșii poți prepara băutură. Poți adăuga mai mulți morcovi sau mai multe mere depinzând de alimentul pe care îl preferi.
Cu toate acestea cele mai eficiente și mai bune rezultate se obțin atunci când se respectă proporția. Ideal ar fi ca acele cantități de suc obținute din cele 3 ingrediente să se regăsească în proporție egală în băutură.

Mod de preparare
Spală bine mărul, morcovul, sfecla roșie, NU le curăța de coajă, ci, cu tot cu coaja, taie-le în bucăți mai mici. Pune-le în storcător și consuma imediat sucul proaspăt obținut. Pentru un gust mai răcoritor și proaspat, poți adăuga, în functie de preferințe, și suc de lămâie sau lime, sau chiar și puțin ghimbir.

Cum și când se consumă băutura miraculoasă?
Se recomandă un pahar din acest suc miraculos dis-de-dimineața pe stomacul gol, cu cel puțin o oră înainte de micul dejun.
În cazul în care vrei rezultate mai rapide, băutura miraculoasă se consumă de două ori pe zi:
- un pahar dimineața (la o oră după ce ai consumat băutura, îți poți lua micul dejun obișnuit)
- un pahar după-amiaza, în jurul orei 17.

Chiar dacă perioada de timp în care acest tratament dă roade variază de la persoană la persoană, se crede că în 2 săptămâni de urmare a acestui tratament, efectele ar trebui să își facă simțită prezența. În 14 zile, starea sistemului imunitar ar trebui să se îmbunătățească.
În unele cazuri, rezultatele asupra sănătății pot fi simțite după numai o lună de tratament zilnic, iar în alte cazuri după 3 luni.

Beneficiile băuturii miraculoase asupra sănătății:
- contribuie la prevenirea și inhibarea dezvoltării celulelor canceroase
- are un efect benefic asupra plămânilor, ficatului, a rinichilor și a pancreasului, prevenind apariția bolilor la aceste organe
- contribuie la vindecarea ulcerelor
- este o băutură hrănitoare, cu multe substanțe nutritive, și se absoarbe ușor
- previne atacurile de inimă și tensiunea arterială mare, contribuind la reglarea și menținerea ei în limite normale
- contribuie la scăderea nivelului de colesterol rău din sânge și protejează inima împotriva bolilor
-întărește sistemul imunitar și protejează organismul împotriva diverselor infecții și a alergiilor
-întărește vederea. Contribuie totodată la ameliorarea simptomelor ochilor roșii, obosiți sau uscați, simptome cauzate de statul prelungit în fața calculatorului
-calmează durerile musculare cauzate de antrenamente sau mișcare fizică intensă
- este un bun detoxifiant, prevenind în același timp constipația și meteorismul intestinal
- este un ajutor prețios în detoxifierea ficatului. Contribuie și la purificarea sângelui, favorizând creșterea producției de celule roșii
- are un puternic efect antiinflamator
-reîntinerește și revitalizează pielea. Ajută pielea să se mențină sănătoasă, conferindu-i un aspect curat și radiant; băutura este utilă și în vindecarea acneei și în prevenirea apariției ridurilor
- previne respirația urât mirositoare, dar și infecțiile în gât
- reduce durerea menstruală
- contribuie la scăderea în greutate
- previne instalarea rinitei alergice
-îmbunătățește respirația urât mirositoare, consecința a indigestiei, dar poate preveni în același timp și infecțiile în gât
- este o băutură revigorantă și pentru creier, contribuind la o bună funcționare a creierului și la stimularea memoriei

Morcov, măr și sfeclă roșie
miracle-drinkDe ce este această combinație atât de banală atât de eficientă?
Ce face mărul?
Cu ce se laudă morcovul?
De ce este sfecla roșie un aliment minune?
Datorită nutrienților care se găsesc în cele trei componente.
Mărul conține vitamina A, B1, B2, B6, C, E si K, acid folic, niacină, zinc, cupru, magneziu, potasiu, fosfor, fier, calciu, sodium, magneziu, fibre. Sucul proaspăt de mere contribuie la menținerea nivelului de acetilcolină, un neurotransmițător vital pentru memorie și sănătatea creierului, pe care îl regăsim la nivelul sistemului nervos central. Este suficient să spunem că nivelul scăzut de acetilcolină este asociat cu boala Alzheimer pentru a înțelege importanța acestei substanțe în funcționarea creierului.
Morcovul conține vitamina A, B1, B2, B3, B6, C, E si K, acid folic, niacină, acid pantonetic (vitamina B5). Conține în același timp și minerale precum potasiu, calciu, fosfor, magneziu, seleniu, iar ingredientul cheie pentru care este faimos este betacarotenul. În plus, morcovul este singura legumă ce conține o substanță unică - falcarinol - ce protejează organismul împotriva bolilor fungice și a celulelor canceroase.
Sfecla roșie conține substante cu efect antiimbătrânire, vitamina A, C, vitamine din complexul B, potasiu, fier, magneziu, cupru.

Chiar dacă această băutură se bucură de popularitate și succes și nu are efecte secundare, nu putem garanta din punct de vedere medical–științific rezultatele.
Vă recomăndăm să priviți această băutură drept un remediu naturistce poate veni în completarea tratamentelor medicale indicate în anumite boli.
Nu se știe cu siguranță dacă a vindecat cancerul sau nu, dacă efectele sale remarcabile sunt un simplu mit sau nu, însă această băutură merită cu siguranță încercată.

 

sursa: garbo.ro

Back To Top