Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

radiant orchid culoarea anului 2014Compania Pantone Inc. a ales culoarea anului 2014. Aceasta este „Radiant Orchid", o variantă vibrantă de violet. Pentru 2013, culoarea anului a fost verde smarald.

culori pantoneRadiant Orchid este o nuanţă tropicală, care contrastează puternic cu verdele smarald şi reflectă tendinţele actuale, spune Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute, titrează ziare.com. Radiant Orchid este o nuanţă care va fi abordată rapid, avantajând cele mai multe tonuri ale pielii, contrastează plăcut cu nuanţele neutre şi este o culoare care nu a mai fost văzută în ultima vreme.

„E un pic diferită, e un pic excentrică şi nu este o culoare primară. Este o invitaţie la inovaţie. Familia culorii violet oferă oportunitatea de a face lucruri creative", spune aceasta, potrivit AP.

Este nuanţă potrivită pentru cultura pop a zilelor noastre: „Oamenii asociază purpuriul cu creativitatea şi originalitatea – şi acestea sunt foarte apreciate astăzi. Vedem cuvinte similare utilizate pentru a descrie tehnologii şi produse considerate inovative şi cu o abordare pe care nu ai mai încercat-o până acum".

Institutul Pantone stabileşte, anual, standardele de culoare pentru uzul comercial în design. Culoarea aleasă de Pantone are, în general, o prezenţă puternică în modă, înfrumuseţare, design interior şi produse de consum.

Back To Top