Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

11-12-13Data de 11 decembrie 2013, 11.12.13 pentru numerologi, are o semnificaţie aparte. De exemplu, în cultura chineză, suma numerelor 11, 12 şi 13 este 9 - cifră care înseamnă noroc şi viaţă lungă.

„Ziua de 11 decembrie, cu vibraţia 2, favorizează acţiunile în comun, uniunile. Orice întâlnire diplomatică va avea loc în această zi va fi încununată de succes. Irascibilitatea însă nu va lipsi şi nici momentele jenante în care timiditatea ne-ar putea chinui. Ne vom simţi vulnerabili, nesiguri, nehotărâţi, indecişi, cum vreţi să spuneţi. Această zi de 11.12. 2013 va fi o zi a contrastelor. Acum e bine, imediat e rău. Acum sunt ok pentru ca imediat să plângem. Nu este cea mai bună zi din existenţa noastră dar este o zi pe care o putem fructifica. Vom încerca să nu semnăm contracte, căci vibraţia lunii decembrie este 9 şi nu ne va ajuta foarte mult, dar vom putea cunoaşte oameni influenţi şi importanţi pentru noi.", spune un numerolog, potrivit mytex.ro.

Americanii, care aşază luna înainte în înşiruirea de cifre ce formează data, au celebrat această zi în 12 noiembrie, ce pentru ei arăta tot 11.12.13, cu mii de căsătorii, şi vor mai avea o dată specială în 13 decembrie 2014, care pentru ei va arăta 12.13.14.

9 reprezintă finalitatea, împlinirea, judecata finală, încheierea unui anumit ciclu al lucrurilor, scrie garbo.ro.

În 9 luni se naşte o nouă viaţă, 9 fiind sinonim şi cu dinamica perfectă a universului.

9 simbolizează, de asemenea, şi vindecarea, atingerea scopului adevărat în viaţă, aducerea procesului de evoluţie pe ultima sa treaptă. Ca număr protector divin, 9 aduce binecuvântare, capacitatea de autodepăşire, posibilitatea de a evolua şi de a-i ajuta pe ceilalţi să evolueze, la rândul lor.

Back To Top