Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

baie microbiMicrobii din baie sunt principala sursă de infecţii şi boli precum enterocolitele sau răcelile. Pentru a scăpa de microbii din baie gospodinele sunt într-o continuă dezinfecţie. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să ţineţi sub control microbii din baie.

După efectuarea unor experiemente de către cercetătorii de la Universitatea din Leeds, aceştia au descoperit că după ce se trage apa la toaletă fără coborârea capacului, are loc o adevarată "explozie". O mulţime de viruşi şi bacterii se pot împrăştia în aer, într-un norişor de particule fine. Asta inseamnă că îţi pot atinge prosoapele, periuţele de dinţi, perdeaua de la cabina de baie sau de la cada (etc.). Aceştia pot trăi până la 90 de minute în baie după ce s-a tras apa şi ei sunt răspândiţi în mediu.
Soluţia, spun britanicii, este lăsarea în jos a capacului, de fiecare dată când trageţi apa.
Este adevarat însă, că ei vor rămâne pe vasul şi, evident, capacul WC-ului, dar de acolo pot fi ahinilaţi cu ajutorul produselor pentru curăţenie şi dezinfecţie.

Dezinfectaţi tot timpul cele mai des utilizate lucruri pentru a scăpa de microbii din baie
Utilizaţi spray-urile sau şerveţelele dezinfectante pe robinete, butonul de tras apa, clanţa de la uşă şi de la cabina de duş, vasul WC-ului, capacul şi colacul toaletei, mânerul periei de WC, orice suprafaţă pe care o atingeţi frecvent. Sunt microbi care pot rezista pe suprafeţe până la 3 ore, aşa că dezinfectarea acestor suprafeţe va micşora riscul îmbolnăvirii.

Aşa cum fiecare are periuţa lui de dinţi, aşa trebuie să se întâmple şi cu prosoapele.

O regulă esenţială a igienei este spălatul mâinilor, mai ales după utilizarea toaletei. Dar şi după ce faceţi curăţenie in toaletă trebuie să vă spălaţi pe mâini.

Lăsaţi apa caldă să curgă pentru a scăpa de microbii din baie. Când daţi drumul la robinet (fie pentru a vă spăla pe mâini, fie pentru a face duş), trebuie să lăsaţi să curgă apă fierbinte pentru două-trei minute. Pentru că este un mediu umed, bacteriile se pot dezvolta foarte repede în bateria de duş sau la chiuvetă. Spălându-vă imediat, de fapt, le împrăştiaţi pe corp în loc să scapăţi de ele.
(sfatulparintilor.ro)

Back To Top