Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

bad-dreamsCu siguranţă ai vise ce se repetă şi nu de puţine ori te-ai întrebat ce semnificaţii au acestea. În plus, visele sunt mesajele subconştientului către noi, mesaje pe care trebuie să le desluşim. Iată cum să interpretezi cele mai comune vise.
Cazi în gol. Un vis foarte comun, care se încheie de cele mai multe ori cu trezirea ta într-un mod destul de brusc. Ei bine, acest vis îţi spune că simţi că pierzi controlul în viaţa reală şi sunt anumite lucruri asupra cărora nu mai ai control, deşi ţi-ai dori.


Zbori. Cu siguranţă ţi-ai dorit cel puţin o dată în viaţă să poţi zbura şi să poţi ajunge dintr-un loc în altul foarte simpu şi uşor. Subconştientul îţi poate sugera faptul că trebuie să devii mai creativ(ă) şi să-ţi foloseşti partea artistică.


Iţi cade un dinte. Încă un vis foarte comun ce poate semnifica pierderea unui prieten apropiat sau îndepărtarea de familie. Simţi că eşti singur şi neînţeles şi nu mai ai încredere în forţele proprii.


Te scufunzi. Indiferent că visezi că te scufunzi în apă sau în namol, nisip, etc., explicaţia este aceeaşi: te simţi compleşit(ă) de problemele din viaţa reală şi nu mai ai mult până să cedezi. Nu te descuraja şi încearcă să te relaxezi, chiar dacă viaţa nu este roz.


Esti urmarit(ă). Ţii minte spaima aceea care te cuprinde în momentul în care visezi că alergi şi esti urmărit de anumite persoane? Specialiştii consideră ca acesta este modul subconştientului tău de a-ţi spune că ai anumite probleme în viaţa reală pe care nu trebuie să le ocoleşti.


Esti dezbracat(ă). În special pentru femeile care nu au o părere bună despre propriul corp, acest vis este de fapt un coşmar. Visul poate semnifica faptul că adevărul va ieşi la iveală, mai ales dacă ai minţit pe cineva.


Eşti paralizat. În timpul somnului, creierul "paralizează" muşchii astfel încât să nu te ridici şi să pleci din cameră. Această stare de paralizie o poţi întâlni şi în vis şi poate semnifica faptul că în viaţa reală ai un blocaj prihologic. Fie nu poţi trece peste moartea cuiva drag, fie nu poţi trece peste o despărţire, etc.

Back To Top