Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

cartofi-umpluti-cu-branza1Cartoful este cea mai consumată legumă, în diferite forme de preparare şi reţete culinare cu cartofi. Ingrediente:
8 cartofi medii
umplutura:
150 gr brânză telemea,
1 ou,
50 gr muşchi de porc (3 felii),
1 ceapă ,
3 linguri ulei,
sare şi piper după gust.
pentru decor: pătrunjel verde.


Mod de preparare:
Cartofii se spală şi se curăţă cu un burete aspru. Se înţeapă uşor, cu o furculiţă de jur împrejur, se ung cu ulei şi se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc în cuptor la 200 C timp de 50-60 minute, sunt gata când furculiţa intră uşor. Se lasă să se răcorească câteva momente apoi tăiem cu grijă capacele. Se scobesc. Miezul scos se pune într-un vas şi se pasează.
Într-o tigaie se pune restul de ulei la încins, se adaugă muşchiul tăiat cubuleţe şi se lasă cca 2 minute să se prăjescă. Se scoate în vasul cu miez de cartofi iar în uleiul rămas se adaugă ceapa tăiată mărunt. Se lasă să se prăjească până devine uşor aurie. Se lasă să se răcorească 1-2 minute apoi se pune peste cartofi. Se adaugă 1 ou, sare şi piper după gust şi brânza telemea rasă. Se amestecă bine până se uniformizează compoziţia.
Se umplu cartofii scobiţi , se pun din nou în tavă şi se dau la cuptor pentru 15 minute la 160 C.
Serviţipreparatul cald cu sos de iaurt şi pătrunjel tăiat mărunt.

Back To Top