Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

star-wars-logo-591931Filmările pentru următorul lungmetraj din franciza "Războiul stelelor" vor începe în luna mai, la Londra, cineastul J. J. Abrams confirmând că a încheiat scrierea scenariului, în colaborare cu Lawrence Kasdan.

"Avem scenariul şi mergem cu toate motoarele înainte", a declarat cineastul J. J. Abrams, devenit celebru după ce a regizat cele mai recente pelicule dintr-o altă franciză SF de succes, "Star Trek", pentru Television Critics Association.
J. J. Abrams, care va regiza noul film al francizei "Star Wars", a scris scenariul împreună cu Lawrence Kasdan, de asemenea coscenarist pentru părţile a cincea şi a şasea din "Războiul stelelor", după ce Michael Arndt a renunţat la acest proiect cinematografic.
Deşi a confirmat încheierea scenariului, regizorul american nu a oferit nicio informaţie despre intriga filmului şi nici despre personaje sau distribuţie, adăugând: "Fanii vor afla în curând detaliile şi aştept cu nerăbdare acest lucru, astfel încât să mergem mai departe (cu filmările, n.r.)".
Cu toate acestea, J. J. Abrams a confirmat că poartă negocieri cu Jesse Plemons, un star al serialului "Breaking Bad", care ar putea juca rolul principal, iar printre actorii care s-ar putea afla în distribuţie se numără şi Michael Fassbender.
"(Plemmons, n.r.) este unul dintre actorii cu care am discutat, într-adevăr", a spus Abrams, fără să mai ofere alte detalii.
Se pare că Jesse Plemons ar concura pentru rolul fiului lui Luke Skywalker, datorită asemănării sale fizice cu actorul Mark Hamill.
Între timp, fanii francizei "Războiul stelelor" se vor bucura să afle că personajele Han Solo (jucat de Harrison Ford), Prinţesa Leia (jucată de Carrie Fisher) şi Luke Skywalker (jucat de Mark Hamill) vor avea "roluri mai mari în acest film decât se credea iniţial".
Studiourile Disney au achiziţionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", deţinută iniţial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari în 2012 şi au anunţat că vor lansa trei filme noi în această serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.
Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.
Cel de-al şaptelea film din franciza "Războiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat în cinematografe pe 18 decembrie 2015.

Mediafax.ro

Back To Top