Categorie: Timp liber

goji 2Fructele de Goji sunt bogate în antioxidanţi, de aceea sunt recomandate de nutriţionişti, mai ales pentru a ne menţine sănătatea şi vitalitatea. În mod special, consumul de fructe de goji este eficient şi pentru sănătatea părului. Dacă mănânci 30 de grame de goji pe zi, vei observa cum, în timp, aspectul părului se va îmbunătăţi.

 

Aceste fructe sunt originare din Tibet şi sunt considerate a fi cel mai puternic anti-oxidant. Fructele goji conţin multe vitamine, minerale şi uleiuri esenţiale foarte benefice organismului şi sunt recomandate pentru o piele strălucitoare şi luminoasă.

goji 1Este suficient să mănânci 3-4 porţii de goji pe săptămână şi cu siguranţă vei simţi schimbări notabile în aspectul tău fizic. Pielea va fi cu mult mai sănătoasă şi luminoasă fiindcă fructele de goji conţin beta-caroten, o substanţă foarte eficientă care acţionează împotriva radicalilor liberi ce cauzează îmbătrânirea prematură a pielii. De asemenea, s-a demonstrat ca beta-carotenul din goji combate petele şi ajută în ameliorarea acneei.

Când suntem fericiţi, suntem frumoşi! Tibetanii au denumit aceste fructe, fructele fericirii sau grăunţele fericirii, pentru că, atunci când sunt consumate, induc o stare de bine. Încearcă un experiment: mănâncă goji timp de o lună şi vei vedea schimbări în ceea ce priveşte atitudinea ta faţă de viaţă – cu siguranţă te vei simţi mai plin/ă de viaţă şi optimism.

garbo.ro

Back To Top