Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

mama ocupataTimpul înseamnă nu doar bani, ci reprezentarea tuturor aspectelor vieții de adult, de aceea poate fi deseori dificil să introduci în programul unei zile, activități nu doar solicitante, ci și foarte diferite. De multe ori mămicile spun: "aș vrea ca ziua să aibă mai multe ore".
Am pregătit câteva sfaturi care te pot ajuta să te organizezi mai bine, mai ales dacă ești o fană a listelor, agendelor și altor "organizatoare".

"Ce am de făcut astăzi?"
Întreabă-te care sunt acțiunile pe care trebuie să le realizezi astăzi. Dar mâine? Dar toată săptămâna? Când îți este clar ceea ai de realizat și ai toate activitățile bine organizate "mental" e mai ușor. Corelează activitaților un timp estimat și incearcă să descoperi in ce perioadă a zilei înregistrezi maximul tău de eficiență. Descarcă materialele de mai jos, pe care le poti personaliza cu activitățile tale.

Nu amâna!
Amânarea e o "boală grea". Cred ca știi și tu sentimentul nu foarte plăcut care apare atunci când te-ai tot făcut că nu "vezi" că ai de realizat o anumită acivitate sau când i-ai pus eterna etichetă "pe mâine". Cum poti actiona? In primul rând: să realizezi că amânând nu rezolvi situația și în al doilea rând să conștientizezi de ce nu ai efectuat acel lucru la timp (nu-ți place, nu știi cum să-l faci, nu-i vezi utilitatea). Vei fi foarte mândră de tine când vei reuși sa te "dezveți" de amânare.

Agenda
O bună invenție. Chiar poate fi o bună prietenă mai ales când jonglezi foarte mult cu activități din sfera profesională și cea familială.
Transformă într-o rutină plăcută momentul scrierii listei de "to do-uri" în agendă. Recurge la trucuri precum: folosește o agendă cu foi detașabile (perfectă mai ales pentru lista de cumpărături); utilizează un sistem al culorilor: roșu pentru activități urgențe, verde-pentru cele în desfășurare, bleu-în perspectivă și utilizează simboluri create chiar de tine.

Pune la vedere lista ta de activități
Multe mămici aleg sa le "afișeze" in bucătărie. In felul acesta întreaga familie va vedea ce e de făcut și va putea participa. Dacă iți place, poți vopsi un perete întreg cu vopsea specială pentru tabla de scris. Fiind de mai mari dimensiuni decât un simplu "afiș", peretele poate avea mai multe scopuri: dedicat nu doar organizării timpului, ci și exprimării talentului celui mic sau comunicării meniului zilei.

Sursa: garbo.ro

Back To Top