Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

Negresa-de-postÎn cele ce urmează, vă propunem varianta de post a celebrei şi versatilei NEGRESE – atât de bună încât nimeni nu va ghici că printre ingrediente NU se află laptele sau ouăle.

Ingrediente:

Blat:
2 căni făină
100 g zahăr
3 linguri cacao
1/2 cana nucă măcinată
1 praf de copt
1 cană şi jumătate de apă minerală carbogazoasă
1/2 cană ulei
300 g dulceaţă de trandafiri

Pentru glazură:
2 linguri cacao
3 linguri zahăr
1 lingură ulei
3 linguri apă
esenţă de rom

Mod de preparare:

Blat:
Într-un castron amestecăm făina cu zahărul, cacaoa, praful de copt, un praf de sare şi nuca măcinată. Turnăm apoi apa minerală şi uleiul, omogenizând bine cu un tel. La sfârşit încorporăm dulceaţa, amestecând bine.

Truc: folosind dulceaţa textura blatului va fi una moale şi umedă. Dacă veţi folosi gem blatul va fi la fel de pufos, dar mai uscat.
Truc: se poate folosi orice alt fel de dulceaţă, după gust, poftă sau ce a mai rămas prin cămară.

Turnăm compoziţia într-o tavă (20/30 cm) tapetată cu hârtie de copt şi dăm la cuptor la foc mediu, până suprafaţa prăjiturii devine fermă la atingere. Lăsăm la răcit în tavă.

Glazura:
Punem cacaoa într-o crăticioară. Adăugăm zahărul şi omogenizăm, apoi turnăm apa şi uleiul. Punem la foc mic şi fierbem până glazura ajunge la consistenţa dorită. Lăsăm să se răcească, apoi aromăm după gust cu esenţă de rom.
Când glazura este călduţă, o turnăm peste blat, apoi lăsăm să se răcească foarte bine. Se porţionează după dorinţă.

(duciurifeldefel.ro)

Back To Top