Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

somn Nu ai nevoie de suplimente pentru a îmbunătăţi funcţionarea creierului. Nu ai nevoie decât de un pui de somn.

Beneficiile unui pui de somn:
- Funcţii cognitive îmbunătăţite
- Poate rezolva tulburarile de somn
- Este relaxant

Care este cea mai bună durată a unui pui de somn? Oamenii de ştiinţă nu au ajuns încă la o concluzie, iar cel mai folositor pui de somn depinde de ce îţi doreşti sau vrei să obţii.

Un somn de 10-20 de minute - este bun pentru îmbunătăţirea nivelului energetic şi te ajută să treci imediat la treabţ.

Un somn de 30 de minute - îţi face mintea mai alertă şi ascuţită, partea mai puţin bună este că te vei simţi adormit imediat ce te vei trezi.

Un somn de 60 de minute - O astfel de repriză de odihnă este bună pentru memoria cognitivă (precum amintirea feţelor, numelor, evenimentelor).

Un somn de 90 de minute - Îmbunătăţeşte memoria procedurală (ca atunci când înveţi să mergi pe bicicletă sau să cânţi la pian) şi creativitatea. De obicei te trezesti rapid după un astfel de somn.

Tipul ideal pentru un pui de somn - Cei mai mulţi dintre oameni se simt obosiţi între 1 şi 4 după amiază aşa că atunci se recomandă să se odihnească timp de câteva minute. Nu te culca mai târziu de ora 4 întrucât îţi poate afecta somnul de noapte.

Back To Top