Categorie: Timp liber

MARYS FLOWER SUPERHEADREÎNCEP CONCERTELE LA CLUB RED ALERT! Joi, 4 septembrie, grecii de la MARY'S FLOWER SUPERHEAD ajung în Ploiești și promit un show de zile mari, la care publicul are acces gratuit. 

Mary's Flower Superhead este considerată una dintre cele mai bune trupe live din Grecia. Cântă rock'n roll, electro pop, disco, punk, indie, alternative și au obiceiul să țină publicul departe de scaune cu ritmuri energice.

De pe 1 până pe 6 septembrie, trupa se află într-un miniturneu în România și Bulgaria:

- 1 septembrie - Bee Bop Cafe, Plovdiv, Bulgaria,
- 2 septembrie – Control Club, București,
- 3 septembrie – The Shelter, Cluj-Napoca,
- 4 septembrie – Club Red Alert, Ploiești,
- 5 septembrie – Melon Art Summer Stage, Tarnovo, Bulgaria,
- 6 septembrie – Bar Bez Ime Summer Edition, Burgas, Bulgaria.

Elias, Nick și Thanos sunt din Salonic și au început să cânte împreună din 2003. Formează trupa Mary's Flower Superhead, formulă în care au lansat, până acum, trei albume: „Mary's Flower Superhead" (2008), „Sway" (2010) și „Digesting the Animal" (2012).
„Povestea numelui nostru chiar e un pic amuzantă. Fiind într-o zi în studio... în plin proces de căutare a unui nume pentru trupă, inginerul de sunet a venit cu varianta "Mary's flower Superhead". Ni s-a părut din prima că sună impresionant și are o tentă psihedelică, așa că ne-a plăcut. Când l-am întrebat de unde a scos ideea asta, ne-a spus că de fapt, Mary's Flower Superhead e pur și simplu traducerea în engleză a numelui unei cântărețe celebre din orașul nostru. Toată povestea era atât de funny, încât am hotărât să păstrăm numele ăsta. De atunci, numele Mary's flower Superhead ne dă posibilitatea să petrecem cele tari momente din viețile noastre... prin pasiunea pentru muzică, concerte, rock n'roll și orice altceva implică toate astea", au povestit băieții într-un interviu pentru urban.ro.

JOI, 4 SEPTEMBRIE, MARY'S FLOWER SUPERHEAD vor urca pe scena Clubului RED ALERT din PLOIEȘTI (str. Constanței nr. 2), de la ORA 21.30, INTRAREA LIBERĂ!

MAI MULTE DESPRE MARY'S FLOWER SUPERHEAD AICI

https://www.facebook.com/pages/Marys-flower-Superhead/182815469369

Sursa foto: AICI

afis marys flower superhead

Back To Top