Categorie: Timp liber

competitie sportiva campinaAnul acesta, cea de-a treia ediţie a competiţiei CÂMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM, are loc pe 6 SEPTEMBRIE 2014. Cu această ocazie, traficul va fi restricționat în zona Platoul Muscel – Campina – Cornu.

Cu ocazia competiției sportive Câmpina Open MTB - Race for Autism, în data de sâmbătă, 6 septembrie 2014, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în zona Platoul Muscel – Campina – Cornu vor fi închise traficului auto sau restricţionate următoarele drumuri:

- drumul care leagă localităţile Câmpina şi Cornu şi care străbate platoul Muscel va fi închis în intervalul 10.00 – 16.00
- drumul Taberei (între restaurantul Oscar şi Tabără), zona Fântâna cu Cireşi va fi restricţionat pentru circulaţia auto între 10.00 şi 16.00.

Circulaţia pe aceste rute va fi reluată normal începând cu orele 16.00.

Întrecerea care se desfăşoară pe dealuri prahovene este un eveniment sportiv aflat la cea de-a treia ediţie cu scopul de a încuraja un stil de viaţa sănătos, dar şi de a promova Municipiul Campina şi împrejurimile sale.

Competiţia are şi o componentă caritabilă, în sensul că sumele rezultate din taxele de participare vor fi utilizate pentru proiecte în beneficiul copiilor cu autism, derulate de Fundaţia Romanian Angel Appeal (RAA).

Mai multe detalii pe www.campina-mtb.ro

Back To Top