Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

Eurovision-Song-Contest-2015Juriul Eurovision 2015 România a anunţat joi cine sunt finaliştii care vor participa la faza națională a concursului, care se ve desfășura pe 8 martie, la Craiova.

Piesele au fost ascultate de mai multe ori, chiar şi de 10 ori, de către membrii juriului, care şi-au dorit să facă cele mai bune alegeri pentru selecţia naţională.
Finala Eurovision 2015 România se va desfăşura la Sala Polivalentă din Craiova.
„Edilii mai multor oraşe din ţară şi-au manifestat dorinţa de a fi gazdă şi de a sprijini realizarea selecţiei naţionale a concursului Eurovision din acest an. Două motive au primat în alegerea oraşului Craiova: are o Sală Polivalentă inaugurată recent, la sfârşitul anului 2012, cu o capacitate de peste 4.000 de locuri, a doua ca mărime din România; pe de altă parte, Craiova luptă pentru titlul de „Capitală Culturală Europeană", pentru anul 2021, lucru care se va decide anul viitor", subliniază reprezentanţii Eurovision 2015 România.
Prezentatoarele marei finale Eurovision 2015 România ar putea fi Ioana Voicu şi Florina Ghenescu. Cele două au mai prezentat, tot la TVR, emisiunile „Vara pe val" şi „Se spune că".
De asemenea, regizorul finalei Eurovision 2015 România este Cătălin Bugean, care s-a ocupat şi show-ul „Te cunosc de undeva", de la Antena 1.

Finaliştii Eurovision 2015 România:

- Luminiţa Anghel - „A million stars"
- Aurelian Temişan feat. Alexa - „Chica latina"
- Voltaj - „De la capăt"
- Băieţii - „Dragoste în lanţuri"
- Blue Noise - „Love won't run away"
- Rodica Aculova - „My light"
- Cristina Vasiu - „Nowhere"
- Tudor Turcu - „Save us"
- Super Trooper - „Secret place"
- Ovidiu Anton - „Still alive"
- Superman – Lara Lee
- We were in love – CEJ

În concursul Eurovision 2015, România va concura în prima semifinală, pe 19 mai, alături de concurenţi din alte 16 ţări.
După tragerea la sorţi, prima semifinală Eurovision 2015 va fi compusă din: Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Moldova, Finalanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, România, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Concursul Eurovision 2015 va avea loc la Viena, cu semifinalele pe 19 şi 21 mai şi finala pe 23 mai.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa, European Broadcasting Union.
Prima ediţie a Eurovision avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, timp de 58 de ani, show-ul Eurovision a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume.
Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.
Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006).
Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, compusă de Eduard Cîrcotă şi interpretată de Mihai Trăistariu.

Mai multe pe adevarul.ro

 

Back To Top