Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

Blue AirAFI Palace Ploiești găzduiește primul birou de ticketing exclusiv Blue Air din județul Prahova. Amplasat la parterul centrului comercial, biroul de tiketing Blue Air îi așteaptă pe ploieșteni cu bilete de avion la prețuri avantajoase și numeroase alte oferte.

„Proximitatea orașului Ploiești cu principala noastră bază de operare, Aeroportul Internațional Henri Coanda (aprox. 45km) a reprezentat principalul criteriu în alegerea primului punct de ticketing din afara Bucureștiului, iar AFI Palace Ploiești a fost singura locație care s-a ridicat la nivelul standardului de calitate a serviciilor pe care dorim să le furnizăm pasagerilor noștri și în acest fel putem să fim mai aproape de aceștia", a declarat Florentina Tatu, PR&Advertising Manager Blue Air.
„AFI Palace Ploiești este locul în care diversitatea brandurilor se îmbină perfect cu așteptările clienților noștri. Astfel, fie că este vorba de oferte turistice variate, branduri naționale și internaționale sau restaurante, ne dorim ca ploieștenii să găsească în AFI Palace Ploiești cele mai bune opțiuni, adaptate nevoilor lor", declară Oana Vijială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

În cadrul biroului de ticketing Blue Air din AFI Palace Ploiești, vizitatorii centrului comercial vor regăsi conceptul „smart flying", care se adresează celor care călătoresc des cu avionul, în interes personal sau de afaceri, dar și celor care știu că biletele de avion achiziționate din timp au tarife foarte scăzute sau celor care au învățat să își planifice din timp vacanțele.

Astfel, cumpărătorii își pot configura în totalitate biletul lor de călătorie, în funcție de preferințe, alegând una din categoriile Basic, Standard sau Premium.
În plus, aceștia pot opta pentru o gamă largă de servicii suplimentare, precum catering de calitate, VIP lounge, loc preferențial și multe alte beneficii, în funcție de categoria aleasă.

La biroul de ticketing Blue Air din AFI Palace Ploiești, prahovenii pot alege peste 35 de rute, cu plecări din București, Bacău, Sibiu și Constanța, către principalele orașe din Europa.

Printre destinațiile în care zboară aeronavele Blue Air se numără Grercia, Italia, Franța, Spania, Germania, Irlanda, Belgia, Marea Britanie și Cipru.

Back To Top