Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

parc constantin sterePrimăria Municipiului Ploiești, prin Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere", organizează duminică, 8 mai 2016, începând cu ora 10.00 evenimentul „Ziua Tăticilor".

Acțiunile se vor desfășura la scena din Parcul Memorial "Constantin Stere", unde sunteți invitați să ne jucăm împreună, tătici și copii, se anunță într-un comunicat al municipalității ploieștene.

Programul conține un concurs de orientare sportivă pentru echipe formate din tătici și copii, concurs de înălțat zmeie (de preferat, zmeiele ar trebui confecționate manual, acasă, de către tătici și copii), atelier de vopsit căsuțe și hrănitori pentru păsări și un concurs de căutare „comori".

Cei care doresc să participe la atelierul pentru decorat căsuțele din lemn sunt rugați să vină cu pensule și pentru că s-ar putea să ne jucăm cu apă, ar fi bine să aveți un tricou de schimb.

Înscrierile se pot face la telefon 0244 275 972 - interior 16 sau pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (subiect: Ziua tăticilor)

Back To Top