Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Timp liber

RevelionPrimăria Ploiești a lansat procedura de achiziție în vederea organizării spectacolului pe care dorește să-l ofere ploieștenilor în seara de Revelion, în centrul municipiului.

Achiziția se va derula prin SEAP, valoarea estimată a contractului ridicându-se la 200.000 de lei, fără TVA. Suma ar urma să acopere cheltuielile cu organizarea propriu-zisă, inclusiv cele pentru închirierea scenei și a instalațiilor de sonorizare. Totodată, în aceeași sumă ar urma să fie inclusă aducerea pe scena din Ploiești a unor trupe sau artiști în vogă. Anunțul publicat de Primărie include și o listă, astfel încât ploieștenii își pot face de pe acum o idee despre programul propus de municipalitate, pentru noaptea de revelion.

Printre cei care ar putea cânta la Ploiești în seara de Revelion se numără Connect-R, Proconsul, Elena Gheorghe, Horia Brenciu, Andra, Smiley, Delia, Direcția 5, Sore, Alina Eremia, Zdob și Zdub.

Back To Top