Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

Nume mari, în această săptămână, în concert pe scena Filarmonicii din Ploiești. Vineri seară este programat un eveniment excepțional susținut de Ron "BUMBLEFOOT" Thal și trupa sa.

Pentru vineri, 22 septembrie, începând cu ora 20.30, Filarmonica "Paul Constantinescu" din Ploiești anunță un Warm-up Concert, parte din Festivalul Ziua Chitarelor 5. Cu acest prilej, pe scenă vor urca Ron "BUMBLEFOOT" Thal, fostul chitarist al trupei Guns N' Roses, alături de Kyle Hughes la tobe, Dino Fiorenza la bas și Stefano Xotta la chitara secundară. Ron se va ocupa de partea de chitară principală și voce într-un show ce se anunță a fi incendiar. "Evenimentul este un Warm-Up pentru Ziua Chitarelor 5, festival ce va avea loc în luna mai 2018 și va include, pe lângă recitaluri de chitară și concerte de muzică rock, și master class-uri susținute de importanți chitariști, primul care a confirmat prezența în acest sens fiind Ron «Bumblefoot» Thal", au anunțat reprezentanții Filarmonicii.
Producător muzical internațional și chitarist recunoscut la nivel mondial pentru virtuozitatea și talentul lui, Ron "Bumblefoot" Thal este un compozitor și cantautor american cu peste 20 de ani de experiență de scenă. Ca și chitarist solo al trupei Guns N'Roses (2006 - 2014), Bumblefoot a fost cap de afiș în cele mai importante festivaluri și concerte Rock din lume, punându-și amprenta prin stilul său unic "fretless" în albumul "Chinese Democracy" (2008). Împreună cu trupa sa, denumită"Bumblefoot"chiar după porecla artistului, Ron a lansat nenumărate albume precum și un DVD LIVE, el fiind, de-a lungul timpului, pe lângă artist muzician "on stage", și inginer, aranjor, compozitor de jingle-uri TV precum și profesor de producție muzicală la o universitate din New York.
Biletele pentru concertul de vineri seară sunt disponibile la prețul de 50 de lei fi achiziționate fie on-line, pe www.filarmonicaploiesti.ro, dar și de la Casa de Bilete a Filarmonicii "Paul Constantinescu" Ploieşti, respectiv de la Agenția Teatrală Ploieşti.

Back To Top