Categorie: Timp liber
Afis_RHYTHM_OF_THE_DANCE_2012_TURNEURhythm of the Dance – Compania Naţională de Dansuri a Irlandei revine în România pentru a treia oară. Irlandezii vă invită să descoperiţi un spectacol impecabil de dansuri şi folclor autentic, în premieră. Pregătiţi-vă pentru două ore de extravaganţă, fexibilitate, forţă şi emoţie!


Rhythm of the Dance – duminică, 12 februarie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti – într-o producţie spectaculoasă, o celebrare a Irlandei prin cântec, dans şi poveste.
Uzând de forme moderne de artă (sonorizare şi lumini impresionante), dans şi muzică live, dar şi de costume strălucitoare, show-ul Rhythm of the Dance aduce trecutul în prezent, păstrând tradiţia paşilor irlandezi, pe care îi prezintă în cel mai modern şi inovator format. Rhythm of the Dance a ridicat, astfel, entertainement-ul irlandez la noi standarde, compania fiind cotată internaţional ca una dintre cele mai populare şi căutate din lume.
Vei fi impresionat, captivat, uluit şi în cele din urmă vei pluti alături de Compania Naţională de Dansuri a Irlandei.
Fii sigur că nu ratezi experienţa Rhythm of the Dance! Duminică, 12 februarie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.
Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, sau online la www.vandbilete.ro sau www.bilete.ro.
Spectacolul "Rhythm of the Dance" din Ploieşti deschide turneul pe care Compania Naţională de Dansuri a Irlandei îl va desfăşura în 2012 în România:

12 februarie – Ploieşti
13 februarie – Bucureşti, Opera Naţională
14 februarie – Bacău
15 februarie – Piatra Neamţ
16 februarie – Suceava
17 februarie – Iaşi
18 februarie – Constanţa
19 februarie – Bucureşti, Sala Palatului

Back To Top