Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
Rapperul Eminem a fost dat în judecată, pentru 9 milioane de dolari, de un vagabond din New York, care susţine că muzicianul "i-a furat" o idee pentru a realiza spotul publicitar "Born of Fire" al constructorului de automobile Chrysler, difuzat la gala Super Bowl din 2011.

Stephen Lee Pieck din New York a depus o plângere la Tribunalul Districtual al Statelor Unite, pe 12 ianuarie.


Plângerea a fost scrisă de mână, iar la rubrica "adresă", reclamantul afirmă că este o persoană fără adăpost.

Pieck susţine că a luat masa cu cântăreaţa Christina Aguilera şi cu fostul soţ al acesteia, la restaurantul Legal Sea Foods, unde Aguilera l-ar fi sunat pe Eminem, i l-ar fi dat la telefon, iar el i-ar povestit rapperului ideea pe care o avea despre un videoclip. Acea idee ar fi fost utilizată apoi în spotul "Born of Fire".

"Vreau ca tribunalul să mă despăgubească cu o sumă totală de 9 milioane de dolari", afirmă Pieck în cererea sa. "Eu am conceput fiecare detaliu al reclamei, iar ideea pentru acel spot publicitar mi-a fost furată. În plus, nu am primit nicio recompensă financiară pentru munca pe care am depus-o", a mai spus el.

Back To Top