Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
Reacțiile care au loc în creierul nostru în timpul sexului au încetat să fie un mister, după ce o echipă de cercetători americani a recurs la un scanner de monitorizare a activității cerebrale din timpul orgasmului.

Oamenii de știință au descoperit că, în timpul unui climaxului, activitatea cerebrală se modifică în funcție de zona erogenă atinsă.

Până la 30 de zone diferite se activează în timpul actului sexual, printre acestea fiind și cele responsabile pentru emoții, simț tactil, bucurie, satisfacție și memorie.

De asemenea, s-a ajuns la concluzia că excitarea amorțește sistemul nervos al femeilor în așa măsură încât ele nu mai simt durerea, aceasta fiind compensată de plăcere.

Cele mai interesante descoperiri vizează însă avanlansa hormonală care are loc în timpul orgasmului și care determină reacții și comportamente diferite la femei și la bărbați.

Back To Top