Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
somelierTrofeului Someleriei 2012, ajuns la cea de-a XII-a editie, se desfăşoară în perioada 19 – 25 februarie şi va avea ca scop principal desemnarea celui mai bun somelier al anului în România. Pentru a şasea oară consecutiv competitia este organizată de Asociaţia Somelierilor din România în parteneriat cu Cramele Halewood. Concursul de anul acesta este organizat în memoria lui John Halewood, fondatorul celei mai mari case independente producătoare de vinuri şi băuturi alcoolice din Marea Britanie - Halewood International. În cadrul concursului se va acorda un trofeu special in memoria acestuia, John Halewood fiind prieten şi susţinător consecvent al someleriei din România.

La ediţia de anul acesta vor participa 20 de somelieri din toată ţara. Printre probele la care vor fi supuşi aceştia se numără tehnici de servire a vinului, a şampaniei şi a ţigărilor de foi, un test scris, degustare de vinuri şi băuturi distilate, cunoştinţe despre meniuri, liste de vinuri şi asocieri gastro-enologice. Semifinala competiţiei va avea loc pe data de 24 februarie, la Pivniţele Rhein & CIE 1892 Azuga, iar finala se va desfăşura pe 25 februarie in Bucureşti, fiind găzduită de Hotelul Ramada Majestic.

Juriul sferturilor şi semifinalei Trofeului Someleriei 2012 John Halewood va fi alcătuit din Doru Dumitrescu (Preşedinte Asociaţia Somelierilor din România, membru în comisia RPCM a Asociaţiei internaţionale a Somelierilor, dublu semifinalist european, semifinalist mondial), Virgil Dumitrascu (Vicepreşedinte Asociaţia Somelierilor din România, semifinalist mondial), Florin Ivan (Secretar General Asociaţia Somelierilor din România, campion naţional) şi Marius Bratu (Business Development Manager Cramele Halewood, semifinalist european). Juriul finalei va fi compus din 4 comisii, ce conţin fiecare câte trei juraţi, specialişti recunoscuţi în domeniu.

Despre Grupul Halewood in Romania

Alaturi de Cramele Halewood din Grupul Halewood mai fac parte Halewood Romania, Domeniile Halewood si Halewood International Premium Imports. Halewood are in propietate crame si plantatii de vita de vie in regiunea Dealu Mare, Podisul Transilvaniei si Murfatlar. La acestea se adauga Pivniţele Rhein Azuga fondate in 1892, unde se continua tradiţia producerii vinurilor spumante dupa metoda tradiţionala, de fermentare a vinului in sticla. In Ploiesti se afla sediul Cramelor Halewood, vaste pivniţe subterane, depozitul de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle) precum si liniile de imbuteliere. Grupul Halewood deţine peste 350 hectare de vie plantate in perioada 2002-2009, cu o investiţie de peste 7 milioane Euro.

Despre Asociatia Somelierilor din Romania

Asociatia Somelierilor din Romania (A.S.R.) este o asociatie profesionala, non-profit, singura din Romania afiliata la Asociatia Someleriei Internationale. A.S.R. isi propune sa reprezinte somelierii si iubitorii de somelerie romani, sa ofere sprijin acestora, sa promoveze valorile si calitatea in acest domeniu, prin antrenarea membrilor in activitati specifice interne si internationale. Pe plan national, participa la educarea publicului prin intermediul membrilor sai, iar prin afilierea internationala isi perfectioneaza standardele proprii la nivelul exigentelor in domeniu.
Back To Top