Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

Runele reprezintă un vechi alfabet de origine germanică, folosit, cu timpul, în diviniație și magie. Simbolurile sunt cunoscute încă din anul 100 d.Hr. și aduc mesajul divinității într-o formă nouă. Potrivit cercetărilor arheologice si studiilor de specialitate, cele mai vechi rune au fost folosite în perioada 300 – 800 e.n., chiar înainte de „epoca Vikingă”. Începând din secolul al VIII-lea, aceste simboluri au început să fie transformate, îmbogățite sau chiar înlocuite cu altele, în funcție de teritoriile în care erau folosite, ducând la apariția altor seturi de simboluri mai noi – Younger Futhark, sincronizate cu evoluția limbii vorbite.

Cea mai mare parte a simbolurilor vechi (Elder Futhark) au fost descoperite în inscripții, simbolizând un cuvânt, două sau chiar nume. Vechile simboluri – rune – au început să fie tot mai rar folosite în limbajul de zi cu zi, ajungându-se, cu timpul, ca ele să fie utilizate numai în anumite scrieri pentru codificare. Cu timpul, despre cele mai multe dintre aceste simboluri se credea că dețin conotații mistice. Pentru triburile germanice timpurii, scrierea în sine era un act magic și emana magie.

Fiecare rună în parte dă un sfat legat de modul în care ar trebui să acționați pentru a vă atinge scopurile și vă arată unde ați greșit în drumul ales. Veți afla, cu ajutorul lor, ce trebuie să faceți pentru a avea ceea ce vă doriți, fie că este vorba de ceva material sau spiritual, fie dacă, prin atingerea scopului vostru, vă va fi bine sau rău.  Se spune că nu tot ceea ce ne dorim ne aduce o îmbunătățire în viață. Runele vă vor atenționa asupra efectelor pe care le aveți asupra celorlalți și este bine să le ascultăm mesajul.

ASTĂZI: JERA

Runa reprezintă schimbare, productivitate, mișcare, dezvoltare inevitabilă. Runa Jera semnifică recompensă karmică, conformă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Recompensa indicată de Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor” sau, altfel spus, răsplata nu poate veni decât după îndelungate eforturi ori după fapte bune.
În tradițiile popoarelor scandinave, Jera este un semnificator al vremii sau al unei frumuseți reci, ucigătoare. Jera era utilizată, de asemenea, în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților.

Ne mai putem aștepta la înnoire prin distrugerea vechiului. Veți avea parte de momente plăcute în cuplu sau succes profesional. Recompensele vor fi rezultatul anturajului în care v-ați găsit, fie că a fost vorba de dragoste sau de relații în societate. Răbdarea și corectitudinea voastră vor fi răsplătite. Dacă nu rămâneți onest cu voi înșivă, s-ar putea să cădeți în ilegalitate, și de aici se trag toate pericolele.

Sfatul runei:
Fiți precaut! Planurile făcute deja riscă să fie date peste cap de schimbări neașteptate, cauzate de probleme stringente și frustrări neprevăzute apărute în viața cotidiană.

Back To Top