Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa fehu
Categorie: Timp liber

Prosperitate, bani, bunăstare, armonizare cu nevoile fizice și financiare, scopuri, promovare, autocontrol, echilibrare. Acestea sunt semnificațiile divinatorii ale runei care ne deschide două aspecte: realitatea de zi cu zi a vieții și catalizatorul ce ne propulsează dincolo de scopuri. Runa Fehu ne aduce la realitatea zilnică și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut.

Runa Fehu este o rună a câștigului material, dar, în plan superior, reprezintă și calitățile noastre morale. Simbolistica cea mai des întâlnită pentru Fehu este aceea a prosperității dobândite prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Ansuz: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!”

Deși semnificația inițială la popoarele nordice era aceea de gospodărie înstărită, acest sens a cunoscut un proces de abstractizare, ajungând să semnifice mai întâi averea, în general, și, ulterior, un om de caracter, care își câștigă bunăstarea prin muncă cinstită. Este importantă mai cu seamă vestea bună pe care o dă apariția runei în cazul în care traversăm o perioadă de austeritate financiară. Runa arată că se apropie zile de prosperitate!

Acestea pot consta fie în șansa unei cariere mai bine plătite, fie într-o investiție financiară care produce rezultatele scontate, fie din răsplată pentru munca prestată anterior.

Tot ce ne dorim acum se realizează cu ușurință, vom putea să prosperăm financiar și să obținem tot ce ne dorim. Să ne urmăm visurile, dar să nu uităm să-i ajutăm și pe ceilalți, dacă au nevoie de noi. Cu cât mai mult bine vom face, cu atât vom primi mai mult înapoi.

Atenție! Aspectul pozitiv al acestei rune, bunăstarea, poate lua o extremă periculoasă, și anume lăcomia. Să ne controlăm dorințele și banii cu înțelepciune. Dacă perseverăm în a ne „întinde mai mult decât ne este plapuma”, Fehu ne avertizează asupra unor situații confuze, pierderi sau dezamăgiri.

Sfatul runei:

Să perseverăm în eforturile și activitățile noastre, deoarece va urma un câștig material substanțial, în pofida celor care ne împiedică sau a conjuncturii momentane nefavorabile.

Back To Top