Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa dagaz
Categorie: Timp liber

Înțelesul runei este acela de fericire, succes, activitate, satisfacție, împlinire. Echilibrează masculinul, femininul și cele 4 elemente. Runa Dagaz face legătura la natura cerească a lumii. Simbolizează armonia cu mediul înconjurător și infinitul.

Simbol al soarelui de primăvară ce determină creșterea și înflorirea, Dagaz reprezintă o dezvoltare favorabilă, pe deplin consimțită, însoțită de entuziasm și speranță. Este runa ce semnifică ziua, intrarea din întuneric în lumina. Pe de o parte, arată o înțelepciune fără vârstă și o transformare spirituală. Pe de altă parte, o problemă apare și ne reține pe drumul nostru.

Dagaz semnifică lumina care urmează întunericului, prosperitatea, mărirea, sănătatea recăpătată, triumful asupra situației potrivnice. Într-un mod lent, dar sigur, forțele noastre cresc, dorințele se clarifică, dar decisivă este, însă, propria noastră atitudine.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Ingwaz - Ziua realizărilor concrete

Posibilitățile de rezolvare se înmulțesc și ne vin în întâmpinare, scoțând la lumină o altă fațetă a noastră, resurse lăuntrice necunoscute sau neexploatate până acum. Simbolul acestei rune este persoana care caută.

Atenție! Dagaz ne poate avertiza și că trebuie să fim pregătiți pentru transformare. Suntem anunțați că „noaptea succede ziua”, trebuie să avem răbdare până când soarele va răsări din nou pe strada noastră. Totuși, în simbolistica ei, runa arată că situațiile ce ni se păreau până acum confuze încep să devină mai clare, doar să avem răbdare.

Sfatul runei

Suntem puși în gardă împotriva tendinței de grabă și de a ne minți singuri. Contraziceri sau schimbări pot să ne pună într-o situație inconfortabilă. Să fim sinceri, dar și prudenți totodată, pentru că va trebui să profităm de oportunitățile care se ivesc; să le abordăm seninătate și atitudine pozitivă. Ne aflăm în pragul unei înnoiri, al unei ameliorări, cu condiția să ne înlăturăm îndoielile și ezitările.

Back To Top