luna nouă
Categorie: Timp liber

Pe 2 martie, la ora 19.35, avem Luna Nouă în Pești, un moment astral care ne va duce la confruntarea cu ceea ce se află în colțurile ascunse ale minții și sufletului nostru. În același timp, Jupiter, care ne face să vedem luminița de la capătul tunelului, pe de o parte și Venus, Marte și Pluto, care ne dau înțelegerea profundă și o comunicare mult mai eficientă și percutantă, pe de altă parte, ne vor oferi o conjunctură cu totul specială.

Este o perioadă în care suntem obligați să ne confruntăm cu întunericul din noi pentru a face pace cu ceea ce nu suntem împăcați și pentru a purifica și conștientiza emoțiile noastre.

Luna Nouă în Pești, potrivită pentru stabilirea de intenții, este susținută de entuziasmul lui Jupiter.

Suntem emotivi, empatici, preluăm emoțiile celorlalți, iar conexiunea sub influența Lunii Noi în Pești ne poate aduce idealism, dar și deziluzie.

Ne susține marele benefic Jupiter cu optimism, dar și protecție.

Pe 2 martie, avem o sensibilitate accentuată, dar dacă o canalizăm pozitiv, avem șansa să apară oportunități rare.

Combinația energiilor de astăzi ne atrage atenția asupra relațiilor, asupra puterii noastre reale și a domeniilor în care ne lăsăm controlați. În zodia Peștilor, astrologii ne învață să ne lăsăm purtați de curgerea firească a lucrurilor.

Luna Nouă în Pești - RITUAL

Curăță spațiul în care trăiești, stabilește-ți și scrie intențiile pentru această lună, citește-le cu voce tare, mulțumește pentru realizarea lor cu recunoștință și dansează pentru a permite energiilor să se miște spre îndeplinire.

VEZI ȘI: ASTRO-ACTUALITATEA  16 februarie: LUNA PLINĂ în Leu. Provocări cu rezolvări inedite!

Foto: sheroserevolution.com

Back To Top