runa Ingwaz și Perthro
Categorie: Timp liber

Este o zi care caracterizează exact Luna Plină în zodia Fecioarei. Trecem prin sincronicități frumoase, care ne arată că am ales calea potrivită pentru noi, cu productivitate și revelații care ne scot la suprafață cele mai ingenioase soluții. Ingwaz, rună a pământului, este echivalentul zodiei Fecioară și anunță muncă, stabilitate, echilibru, legătură cu glia. Este urmată de runa Perthro, compatibilă cu Luna, care scoate la suprafață misterul, renașterea, magia, fertilitatea, sexualitatea.


Simbol al pietrei de hotar, Ingwaz anunță sfârșitul unui segment și începerea altuia, finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start, sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția unei etape cu totul inedite.

Este o rună simetrică, simbolizând finalizarea unor proiecte începute mai demult, dar și munca susținută pentru materializarea ceor mai înalte idei. Ingwaz ne direcționează spre lumea interioară. Să nu începem noi acțiuni, ci să ne înarmăm cu precauție și voință pentru a finaliza ce am început. Ingwaz ne spune să depășim conflictele și să fim recauți, astfel vom putea profita la maxim de parteneriate frumoase. Runa trimite la un eveniment important ca nașterea unui copil, o căsătorie, o nouă locuință sau un nou loc de muncă. Este urmată de Perthro, care indică o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Perthro ne mai indică posibilitatea unui câștig neașteptat sau a unei surprize. În plan spiritual-afectiv, Perthro indică o relație stabilă, bazată mai ales pe atracție fizică.
Perthro ne spune și despre necesitatea unei autoanalize, capacitatea de a rezistă la stress, un repaus necesar între două momente agitate din viață, posibile amânări de scurtă durată. Cu toate acestea, runa este semnul unei schimbări pozitive de destin, apar noi motive de bucurie. Vom avea parte de surprize placate, norocul ne însoțește, prietenii ne sunt alături, ne distrăm și ne simțim bine. Simbolul acestei rune este muzicianul. Perthro reprezenta un ghețar sau un râu înghețat care izvorăște din Niflheimr, fiind considerată un fel de înțelepciune a tuturor epocilor mitologice. În ultima poziție, Perthro ne arată că este bine să ne așteptăm la unele schimbări importante care vor avea loc în curând în căminul nostru.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Kenaz și Dagaz: Pasiuni, răbdare și succes

Sfatul runelor:

Suntem avertizați să nu ne închidem în interior, să nu cădem pradă sentimentelor de singurătate și tristețe și să nu ne grăbim nejustificat. De asemenea, este momentul să trecem peste încăpățânare pentru că cei din jur ar putea să nu ne înțeleagă corect. Să așteptăm momentul favorabil pentru a acționa spre planurile noi.

Back To Top