runa Perthro și Algiz
Categorie: Timp liber

O zi cu o mare încărcătură benefică, astăzi putem miza pe toate forțele noastre pentru a rezolvări și proiecte noi. Runa Perthro reprezintă norocul chior, șansa, coincidențele fericite, dar și lucurile ciudate, misterul, renașterea. Este urmată de Algiz, care ne arată protecția universului, sprijinul, șansa providențială.


Runa Perthro mai reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză. Este urmată de Algiz, runa norocului și a protecției divine, care indică un suflu nou, o garanție că toate acțiunile noastre vor fi protejate. Runa mai indică un drum nou în viață, respectiv o oportunitate în carieră sau relații bune cu prietenii și anturajul.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Kenaz și Raidho: Noutăți cu entuziasm și optimism

Perthro ne arată capacitatea de a rezistă la stress, dar este și semnul unei schimbări pozitive de destin, cu noi motive de bucurie. Ne arată surprize plăcute, norocul ne însoțește, prietenii ne sunt alături, ne distrăm și ne simțim bine. În tradiția popoarelor scandinave, Perthro reprezenta un ghețar sau un râu înghețat care izvorăște din Niflheimr, fiind considerată un fel de înțelepciune a tuturor epocilor mitologice.

Algiz ne susține cu înțelepciune, intuiție, cunoaștere, elocință, adevăr, dreptate, inspirație, entuziasm, transformare. Ne indică primirea unui sfat oportun, începerea unei noi activități (meserii), având la bază o perfecționare prin studiu. Atenție, însă, Algiz ne previne asupra riscului de manipulare prin sugestie.

Sfatul runelor:

Să ne bazăm pe norocul nostru, dar să ascultăm și sfaturile celor din jur. Să nu uităm că avem propriile păreri pe care nu ar fi potrivit să le ignorăm, mai ales dacă privesc propriile sentimente sau emoțiile noastre. Să fim deschiși către cei mai în vârstă sau cei mai experimentați și să trecem totul prin filtrul rațiunii.

Back To Top