Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
targ-bunatatiPe 01 aprilie 2012 la Sinaia- pasajul din fata magazinului Winmarkt- se va sărbători un an de la deschiderea Târgului cu Bunătăţi.
După competiţia „Sinaia pe Pârtie” – 30 – 31 martie, sinăienii şi turiştii vor putea degusta şi  brânza veche de oaie, de capră,  brânza de burduf  în coajă de brad sau cu chimen şi ardei, caş afumat, caşcavea, specilităţile din branza  olandeze – caşacaval cu busuioic, cu usturoi, pesto, roşii şi măsline, cu nucă, arpagic sau de capră maturat, picant şi parmezan, peşte afumat.
Cei care apreciază specialităţile din carne vor avea de unde alege: cârnăciori româneşti,  muschiuleţi de porc afumaţi sau cârnaţi spanioli cu brânză, jambon de porc, salam de mistreţ.
Vegetarienii vor fi aşteptaţi cu murături tradiţionale româneşti, dar şi arpagic murat, zacuscă de vinete sau de ţelină, dulceţuri şi gemuri, miere, siropuri de cătină, vişine, zmeură, trandafiri, fasole, nuci, magiun, mere proaspete, suc de mere, bragă bună, ceaiuri, tincturi, legume proaspete.
Oferta de dulciuri va fi apetisantă şi de această dată: ciocolată de casă, halviţă, turtă dulce,  specialităţi italiene din migdale, fistic, nucă de cocos sau marţipan, alune, fistic şi migdale în zahăr caramelizat, prăjituri de casă, dulceaţă de trandafiri.
Şi, după competiţia sinăienilor din Valea Soarelui  îi invităm pe concurenţi, dar şi pe susţinători la o plăcintă întinsă de la Turnu, o palincă de  Bihor şi un vin fiert , fiecare după preferinţe.

Back To Top