horoscop
Categorie: Timp liber

 

• Începem săptămâna cu energie astrală de impulsivitate, orgolii și emotivitate maximă, așa că riscul de violeță și conflicte este destul de mare.
• Conjuncturile astro arată o instabilitate interioară dar și exterioară, care ne solicită concentrarea și stăpânirea impulsurilor agresive.
• Astrele ne arată și soluția: retragerea din tornada de emoții și evenimente, îndreptarea spre creativitate și echilibrare prin acțiuni artistice care se vor dovedi strălucite. Iată detaliile zodiilor.


Berbec – Nerăbdare și tendința spre aventuri, de evitat orice cheltuieli nefondate, concentrare pe problemele profesionale și pe comunicare cu tact pentru că există risc de conflicte cu cei apropiați.
Taur – Rezolvări gospodărești, atrele arată nevoia de a răspunde solicitărilor familiei, risc de contraziceri pe teme de mentalitate, nevoia de toleranță.
Gemeni – Activități intelectuale cu success, clarificări în documente, de evitat eforturile psihice intense, rezolvări profesionale inedite.
Rac – Îmbunătățirea situației financiare, conjuncture astro cu șanse de venituri suplimentare, nevoia de discreție, atenție la parteneriatele profesionale ascunse.
Leu – Diplomație și aplanare de conflicte în zona profesională, nevoia de liniște și rechilibrare a emoțiilor, șanse de cadouri.
Fecioară – Nevoia de odihnă, astrele avertizează asupra aglomerației sociale și asupra capriciilor celor apropiați, detașare de haosul zilei și de persoanele solicitante emoțional.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: ANSUZ și TYR – Învățăm și avem curaj

Balanță – Întâlniri profesionale înalte, nevoia de diplomație și discreție sporite, demersuri pentru noi oportunități financiare, atenție la detalii în acte.
Scorpion – Aspecte astro cu oportunități profesionale cu succes, de evitat persoanele negativiste, provocări financiare, sfaturi bune de la prieteni.
Săgetător – Preocupări intelectuale, oportunități de instruire, tendința de investiție în activități culturale.
Capricorn – Preocupări financiare susținute de astre, atenție la detalii cu autoritățile, de evitat investițiile impulsive și persoanele profitoare.
Vărsător – Provocări în relații, reevaluări ale prieteniilor, nevoia de detașare, putere mare de concentrare și intuiție sporită, încredere în sine.
Pești – Solicitări profesionale intense conturate frumos astrologic, susținerea anturajului, conversații plăcute, atenție mai mare la sănătate.

VEZI ȘI: Amendă de 4.000 de euro pentru o firmă care a instalat camere audio-video în birourile angajaților

Back To Top