Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 25 mai
Categorie: Timp liber

 • Runele ne prevăd o zi cu multe provocări, mistere și limitări, peste care vom trece cu răbdare și prudență.
• Perthro este runa renașterii, a magiei, care ne aduce, astăzi, la suprafață, lucrurile ascunse și ne demonstrează că amânările ascund necesitatea unei schimbări de optică.
• Runa Naudhiz confirmă obstacolele, dar ne sfătuiește să ne înarmăm cu perseverență, înțelepciune și rezistență la stres.


Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei, misterelor, dar poartă și încărcătura de noroc chior, coincidențe fericite, lucruri ciudate. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa Perthro mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză. Runa include noi motive de bucurie, surprize plăcute, susținerea prietenilor, mai ales că simbolul ei este muzicianul. În tradiția popoarelor scandinave, runa Perthro era considerată un fel de înțelepciune a tuturor epocilor mitologice. Astfel, deși are conotații pozitive, apariția ei ne avertizează că, atât din cauza comportamentului nostru, cât și a greșelilor celorlalți, există riscul de răcire a relațiilor cu ceilalți. Astăzi, Perthro ne arată necesitatea unei autoanalize și capacitatea de a rezista la stres. Un repaus este necesar între două momente agitate din viață, ne putem confrunta cu amânări, întârzieri, resentimente. Ca talisman, Perthro ne ajută în depășirea obstacolelor psihice și recăpătarea abilităților interioare.

CITEȘTE ȘI: SPORT. Campionatul Național de Duatlon se desfășoară în weekend, la Ploiești
Astăzi, Perthro este urmată de runa Naudhiz, avertizându-ne din timp asupra riscului de sărăcie, obstacole, frustrări. Responsabilitățile ne fac să amânăm ceea ce credeam că este important, pentru a ne determina să privim cu alți ochi situațiile pe care le avem de rezolvat.
Runa Naudhiz confirmă piedici sau amânări în atingerea scopurilor. Depășirea unui moment de criză ne oferă o dureroasă, dar necesară lecție de viață. În cel mai bun caz, semnificația runei este aceea de a depăși cu răbdare toate constrângerile și limitările impuse din afară, sau de „a măsura de două ori înainte de a tăia o dată”. În unele cazuri, runa semnifică traversarea unui stres emoțional sau psihic, înregistrat ca urmare a faptului că îndeplinirea dorințelor nu ne ajută în evoluția noastră spirituală.
În tradițiile ezoterice scandinave, runa este asociată cu „lumea de dincolo”, cu misterele vieții și ale morții. Runa era folosită în magie pentru dobândirea înțelepciunii, a protecției față de entitățile ostile venite de pe lumea cealaltă și pentru inițierea în misterele vieții și ale morții. Astăzi, Naudhiz ne avertizează asupra necesității de prevedere, perseverență, protecție în atingerea scopurilor fixate, depășirea unor întârzieri sau obstacole minore, amânări de scurtă durată. Este simbolul unei perioade stresante, dar o bună mobilizare ne poate face mai puternici. Vom avea opțiuni limitate și situații incomode, dar se așteaptă de la noi să ne asumăm responsabilitățile, să ne folosim imaginația și credința pentru a reveni la o viață armonioasă. Toate conflictele și certurile pe care le vom depăși astăzi ne fac mai puternici.
În același timp, Naudhiz ne asigură că scopul fixat este pe măsura capacităților proprii și că, în atingerea lui, vom beneficia de ajutorul Providenței, suntem în stare să depășim micile piedici apărute și chiar să transformăm amânările în avantaje. Aflată în ultima poziție, Naudhiz ne spune să rămânem fermi pe poziție, în curând vom reuși în proiectele noastre. Ca talisman, Naudhiz ne aduce echilibrul între dorință și posibilitate.
Sfatul runelor:
Astăzi, runele ne sfătuiesc să planificăm cât mai rațional ce avem de făcut, în loc să trecem la acțiune. Ar fi bine să așteptăm momentul favorabil pentru a rezolva problemele, să fim prudenți și răbdători și să ne ferim de excese de orice fel. Există riscul să devenim dependenți de plăceri fizice, așa că rațiunea ar trebui să primeze. Stă în puterea noastră să ne menținem pe drumul ales, dar întârzierile ne arată că ar fi necesar să ne schimbăm strategia, pentru a ne îmbunătăți situația.

CITEȘTE ȘI: Îngrijorare pe plan internațional, privind Marea Neagră. Vasile Dîncu: “Sunt şi informaţii legate de existenţa unor câmpuri de mine”

Back To Top