Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 17 iunie
Categorie: Timp liber

• Runa Magica ne prevestește o zi cu realizări care depind de generozitatea noastră, iar altruismul și prietenia ne aduc creștere și energie pozitivă.
• Sowilo este runa Soarelui, care ne luminează parcursul zilei și ne arată că reuștele noastre snt garantate.
• Runa Mannaz reprezintă umanitatea, relațiile, gândirea socială, dar și adevăratul eu.

Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei într-un tiraj arată că, în acțiunile noastre, putem învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Runa Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Există forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor, avem entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre. Este momentul să recoltăm ceea ce am semănat, am ajuns persoana care doream să fim și este timpul să beneficiem de toată lumina recompenselor. Sowilo ne arată, astăzi, și că avem parte de mare noroc.
Totuși, aparția runei ne indică și nevoia de reîncărcare a bateriilor și de prudență pentru a nu ne lăsa înșelați de ceea ce pare prea frumos. Într-o perioadă de griji și tensiuni, este nevoie să ne regăsim scopul personal, să realizăm că am lăsat problemele altora să ne acapereze, acest lucru ducând la surmenaj.

CITEȘTE ȘI: Guvernul României a suspendat angajările la stat

Astăzi, ea este urmată de Mannaz, runa umanității și a omului în totalitatea lui. Runa Mannaz exprimă generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea, totul depinzând însă de ceea ce dorim să obținem. Mannaz ne spune că ființa umană poate trece cu ușurință de la momente de glorie la cele de violență și înjosire, destinul nostru urmează urcușuri și coborâșuri, dar dacă rămânem sinceri și corecți, vom atinge înțelepciunea care ne salvează de momente neplăcute. Runa Mannaz anunță sprijin direct, sincer și dezinteresat, ce poate să apară sub diverse forme: sfat onest, cooperare, colaborare, susținere morală sau financiară, etc. Ea ne spune să ne păstrăm modestia și să nu ne facem mari proiecte până nu rezolvăm complexele de superioritate sau de inferioritate care ne dezechilibrează. De asemenea, să nu abordăm interesele în mod egoist. Capacitatea noastră de a critica excesiv îi îndepărtează pe cei dragi. Ființa umană este frumoasă atât prin defectele cât și calitățile ei și trebuie văzută ca un tot întreg.
Sfatul runelor:
Suntem puși în gardă împotriva exceselor și a dorinței de a reuși prea repede. Runa Magica ne avertizează astăzi, să nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea. Să avem încredere în ceilalți și să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate. Momentele de introspecție sunt benefice pentru echilibrare și avem limpezimea de a ne identifica obiectiv slăbiciunile și defectele pentru a le corecta. Soluțiile la probleme zilei sunt toleranța, altruismul, generozitatea.

CITEȘTE ȘI: Elena Sofia Luscan, din Ploiești, sărbătorită la împlinirea unui secol de viață

Back To Top