Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 30 iunie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi plină de mistere, dar cu bucurie sufletească, inițieri și schimbări interesante care ne vor solicita la nivel intelectual.
• Gebo este runa care aduce daruri afective, ne ajută să învățăm abilitatea de a primi și de a oferi, ne stimulează abilitățile și talentele.
• Runa Eihwaz reprezintă conectarea directă la lumea divină, la spiritualitate, ne prevestește transformări profunde, forță interioară și evoluția lentă a lucrurilor.


Runa Gebo simbolizează darul care aduce bucurie sufletească. De regulă, runa arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri. Atunci când este interpretată ca răspuns la o problemă de natură afectivă, anunță că prietenia dintre un bărbat și o femeie se poate transforma într-o relație fericită de cuplu. În accepțiunea sa tradițională, runa are semnificația de dar cu conotații emoționale și mai poate reprezenta un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, ori o sumă de bani sau un bun material mult așteptat. În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune.

CITEȘTE ȘI: Rechizite gratuite, la început de an școlar, pentru elevii ploieșteni din clasa I

Astăzi, Gebo ne prevestește relații armonioase, sacrificiu de sine, loialitate, carismă, extaz, sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine. Vom primi cadouri frumoase, dar suntem avertizați să ne supraveghem cheltuielile fiindcă putem deveni risipitori. Runa Gebo ne arată, astăzi, că problemele apărute au conotații sau cauze afective, dar cu materializări ale rezultatelor bune. Ne așteaptă o perioadă de pace sufletească și securitate materială.
Urmează runa Eihwaz, a magiei, care ne indică o schimbare de sens, o inițiere, o transformare. Simbolul acestei rune este Arborele Cosmic Yggdrasill sau copacul vieții, care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului și care susține întregul univers cu cele nouă lumi ale sale. Runa prevestește o creștere spirituală și intelectuală. Pentru a evolua, este nevoie să ne îndepărtăm de rutină și să devenim mai flexibili în relațiile noastre, iar confirmarea drumului corect este un sentimentul de eliberare pe care îl vom avea. Runa Eihwaz indică o protecție divină pentru atingerea scopurilor, ceea ce face ca și obstacolele sau întârzierile să poată fi exploatate în avantajul nostru. Această rună mai semnifică și rezolvarea unor probleme neglijate prea mult timp.
Runa Eihwaz ne trimite, astăzi, la forța cosmică transformatoare a timpului, la necesitatea înțeleasă și sinteza contrariilor, impulsul care determină o acțiune sau o dorință, avertizându-ne că avem nevoie de răbdare și precauție sporită în acțiunile noastre. Alături de Gebo, runa Eihwaz indică întârzieri, urmează depășirea unei situații dificile, care ne este dată de către divinitate atât pentru evoluția spirituală, dar mai ales pentru că scopurile noastre actuale sunt în contradicție cu necesitățile reale. Surmontarea obstacolelor și traversarea crizei se realizează cu un mare consum nervos, dar runa Eihwaz ne ajută în ușurarea schimbărilor.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne spune că este cazul să ne urmăm intuiția, să ne gândim mai întâi la cei dragi și abia apoi la interesele personale, să nu ezităm în a-i ajuta și a-i proteja pe cei din jur. Toate contactele sociale ne sunt folositoare. Suntem atenționați că, astăzi, graba nejustificată în finalizarea unei acțiuni poate conduce la un eșec total. Să avem răbdare, să medităm, să încercăm ne achităm datoriile de onoare față de cei pe care i-am nedreptățit și să ne străduim să remediem măcar parțial consecințele actelor noastre greșite din trecut.

CTEȘTE ȘI: Măsuri anti-caniculă. SGU a amplasat corturi și dozatoare de apă în Ploiești

 

Back To Top