Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 13 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi în care beneficiem de forță fizică, dar și interioară, avem voință și energie brută, dar și echilibru care ne asigură claritatea în gândire și simțul justiției.
• Uruz este runa care semnifică pasiunea, vitalitatea, instinctul, puterea noastră exterioară și interioară, vigurozitatea, masculinitatea.
• Runa Ansuz este simbol al înțelepciunii, al conducătorului capabil de cele mai bune decizii pentru armonia și binele tuturor.

Runa Uruz se referă la natura divină, dar și sălbăticia instinctuală. Este runa Domnului, a mâinii sfinte a preoților șamani și are două fețe: o față bună și alta negativă. Reprezintă conștiința existenței morții ceea ce deosebește pe om de animale. Reprezintă, în sens ezoteric, energia, pasiunea, vitalitatea, instinctul, sexualitatea, fertilitate, dar și subconștientul, iraționalitatea, experiențele șamanice, mintea primordială asociată cu Odin zeitatea.
Runa Uruz este runa vitalității, a voinței pure, curajului și inițiativei. În esența sa, runa este un semnificator al puterii conducătoare, al virilității. La popoarele nordice, Uruz este ideograma pentru energia de nestăvilit a bourului sălbatic, care reprezenta, în mistica nordicilor, forța cosmică generatoare a Universului. Aurochs era o specie de bou sălbatic similar taurului cu coarne lungi care se găsea odată în toată Europa, dar care a dispărut prin secolul al XVII-lea. Acești boi erau sacrificați când un băiat ajungea la maturitate, în ritualuri. Energia acestei rune este puternică, brută, specific masculină, reprezentând elementul focului primar. Băiatul care a ucis un asemena aurochs intră în maturitate și este considerat inițiat în primul nivel al misterelor. Semnificația spirituală este aceea a unei forțe creatoare care umple întreg universul, evoluție și schimbări benefice în carieră, creșterea veniturilor prin utilizarea înțeleaptă a resurselor proprii și dozarea adecvată a eforturilor, însănătoșire rapidă, ridicarea condiției sociale.

CITEȘTE ȘI: Eroii zilei: Nouă pompieri prahoveni, salvatori în timpul liber. Au fost primii care au intervenit la accidentul produs pe DN 1, la Săftica

Astăzi, runa Uruz ne arată că dispunem de o sănătate și o rezistență deosebite sau că, după o boală, urmează o însănătoșire rapidă. O altă conotație tradițională pe care o avea runa era și aceea de îmbogățire prin folosirea înțeleaptă a resurselor proprii, survenită în urma unei schimbări firești în viața noastră, care înlătură vechiul și face loc noului. În acest context, Uruz arată și ieșirea din sărăcie, ca urmare a voinței noastre.
Uruz ne indică, astăzi, tendința noastră spre libertate, o grea suportare a constrângerilor, dar și riscul de a rata un prilej favorabil avansării datorită lipsei de voință. De asemenea, un avertisment al runei, astăzi, este acela de prudență la sfaturile gratuite ale unor persoane cu autoritate, care intenționează să ne ducă în eroare.
Runa Uruz ne arată o forță protectoare, încă nemanifestată, dar care va modela viitorul în avantajul nostru. Intențiile noastre nobile nu s-au concretizat, deocamdată, dar, dacă ne canalizăm energia și ne organizăm ireproșabil, vom primi din partea divinității forța necesară pentru a le materializa.
Astăzi, ea este urmată de runa Ansuz, echivalent al lui Odin cu toată înțelepciunea lui, simbol al figurii autoritare, al conducătorului, dar și al echilibrului dintre minte și corp, al justiției, clarviziunii, șamanului. Runa Ansuz avea, pentru popoarele germanice, semnificația de „grai” sau „gură”, indicând primirea unui sfat bun și dezinteresat, o ucenicie sau un noviciat într-o nouă profesie. Apariția runei într-un tiraj indică faptul că putem acționa fără teamă, întrucât avem puterea să dovedim precauție și înțelepciune, surmontând orice obstacol apărut. Atunci când are semnificația de sfat bun și onest, trebuie să avem în vedere că acesta poate veni fie de la o rudă mai în vârstă, fie chiar de la o persoană străină, de asemenea, vârstnică și înțeleaptă. În accepțiunea ei modernă, ucenicia într-o nouă meserie poate avea sensul de interviu pentru angajare, examen sau test scris. Într-o atare situație, vom fi protejați și ajutați în nouă profesie de un coleg mai în vârstă, care ne va iniția în tainele noii meserii, devenindu-ne chiar un fel de mentor.
Runa Ansuz este simbolul ființei umane, al „eului” din psihologie, dar și al harului spiritual dăruit de divinitate. Ea semnifică legăturile de rudenie, ordinea universală a lucrurilor, fermitatea în luarea deciziilor, sprijinul altruist, dar și capacitățile paranormale, deciziile tranșante, unitatea cuplului. Runa Ansuz face referire și la datorie, responsabilitate, organizarea socială. Această rună reprezintă un talent deosebit, un dar divin, de obicei are legătură cu arta, poezia, oratoria. Simbolul acestei rune este un profesor. Poate arăta și începutul unei noi vieți, însoțit de puterea forțelor divine. Ansuz constituie și o garanție a fericirii în cuplu.
Runa Ansuz ne avertizează să rămânem modești, să profităm de persepectivele grozave ale zilei fără să epatăm. Ca talisman, runa invocă ajutorul oamenilor și facilitează cooperarea cu aceștia sau cu diferite grupuri din societate. Alăturată unor rune pozitive, Ansuz indică momentul optim pentru aplicarea în practică a unor proiecte noi. În ultima poziție, runa anunță că, prin puterea inteligenței și a intuiției dăruite de divinitate, avem șansa să ne ridicăm social, ameliorându-ne și situația materială. Singura condiție a succesului de astăzi este să ne stăpânim orgoliul și să nu cădem în nepăsare față de ceilalți.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne spune, astăzi, că putem ajunge la o îmbunătățire remarcabilă a condițiilor noastre de viață, dacă acționăm energic și dăm dovadă de voință și hărnicie, mai ales în realizarea unor scopuri nobile. Este momentul să ne manifestăm mai pregnant umanismul, generozitatea și toleranța față de ceilalți! Putem influența în mai mare măsură mersul evenimentelor dacă găsim un sfătuitor bun, dacă suntem onești cu ce din jur și prudenți. Există riscul să întâmpinăm obstacole din partea unei persoane egoiste sau din partea unui grup de oameni. Comunicarea cu ceilalți este în pericol, trebuie să fim atenți cum interacționăm cu oamenii apropiați și ce le spunem. Este o zi în care să ne controlăm impulsurile și să ne folosim cu cap experiența de viață, pentru a nu ne pune în pericol sănătatea psihică.

CITEȘTE ȘI: Un urs a apărut, în această dimineață, în fața Poliției Bușteni VIDEO LINK

Back To Top