Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 16 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care norocul, jocurile de șansă și coincidențele fericite vin în mod neașteptat și ne aduc o stare de spirit bună, iar protecția divină confirmă energiile pozitive.
• Perthro este runa care ne sugerează renașterea, misterul, șansele neașteptate și lucrurile ciudate.
• Runa Thurisaz ne indică potențialul de agresivitate al zilei, dar și faptul că ne vom afla în locul potrivit și la timpul potrvit pentru a beneficia din plin de oportunități și de bunăstarea materială.

Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză. Perthro ne arată, astăzi, necesitatea unei autoanalize, capacitatea de a rezistă la stres, posibile întârzieri. Cu toate acestea, runa este semnul unei schimbări pozitive de destin, apar noi motive de bucurie. Vom avea parte de surprize plăcute. Norocul ne însoțește, prietenii ne sunt alături, ne distrăm și ne simțim bine. Simbolul acestei rune este muzicianul.
Perthro ne avertizează astăzi asupra necesității unui comportament cât mai blând pentru a evita deteriorarea relațiilor. Avem nevoie de empatie, înțelegere și ocolirea cu prudentă a provocărilor verbale, mai ales că runa confirmă, astăzi, puterea noastră psihică de a trece peste orice dificultate.

CITEȘTE ȘI: Cum arată noua uniformă a Poliției Române. De la 1 octombrie polițiștii nu vor mai primi „bani de haine”

Astăzi, ea este urmată de Thurisaz, runa care semnifică ciocanul Mjolnnir, arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Runa aduce un avertisment asupra dificultăților, stagnării, ne cere disciplină, înțelegere, introspecție, concentrare. Thurisaz ne confirmă, astăzi, conotația de protecție, vești bune, autoritate sau stăpânire și, uneori, călătorii. Protecția oferită de această rună este asociată cu un noroc care vine pe neașteptate, sub forma unei surse neprevăzute de câștig. De asemenea, apariția runei într-un tiraj, mai ales atunci când este însoțită și de alte rune cu conotații benefice, indică faptul că ne vom afla în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a culege roadele. Condiția este să nu ne îmbătăm cu apă rece, deoarece succesul nu va fi atât de facil, avem nevoie de sfaturile bune ale celor din jur sau suntem provocați de adversari mai puternici din punct de vedere intelectual sau financiar.
Runa Thurisaz ne arată că schimbările depind de o decizie înțeleaptă și este nevoie să nu opunem rezistență și nu încercăm să grăbim lucrurile. Ne poate aștepta trecerea pe o nouă treaptă socială, cu toate avantajele ce decurg din aceasta. În ultima poziție, runa Thurisaz ne arată că obținem ajutorul divinității, bucurându-ne de protecție, de fericire și bunăstare materială. Ca talisman, Thurisaz folosește în studiu și meditație, autodisciplină, ștergerea unei situații rele, dar și neutralizarea atacurilor și provocărilor de orice fel.
Sfatul runelor:
Runa Magica ne avertizează că este nevoie să așteptăm momentul potrivit pentru a ne pune în aplicare orice plan sau orice acțiune. Stă în puterea noastră să ajungem la rezolvarea fericită a problemelor, totul depinde numai de comportamentul nostru și de sensibilitatea la doleanțele celor din jur.

CITEȘTE ȘI: Rechin văzut în apropierea unei plaje din Barcelona

Back To Top