Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 21 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne asigură asupra unei zile în care este nevoie să avem răbdare, în care înțelegem ciclicitatea și vom fi răsplătiți pentru eforturile noastre cu anumite conștientizări, cu treziri și speranțe noi.
• Jera este runa recoltei, a justiției, care ne arată că atitudinea noastră răbdătoare și cinstită cu noi și cu celalți va fi recompensată cu succese și o mare productivitate.
• Runa Dagaz ne arată potențialul de echilibru, armonie, împlinire sufletească al acestei zile.

Runa Jera implică înțelesurile de ciclicitate, productivitate, mișcare, dezvoltare inevitabilă în timp. Ea simbolizează recompensa karmică, echivalentă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Recompensa indicată de runa Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor” sau, altfel spus, răsplata vine după îndelungate eforturi ori după fapte bune. În mitologia nordică, runa reprezenta o punte între lumi, periculoasă pentru cei neinițiați, respectiv un fel de „cutia Pandorei”. Jera era utilizată și în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților.
Runa Jera ne avertizează asupra neprevăzutului, ne anunță o remodelare interioară, înnoire prin distrugerea vechiului. Mai semnifică un risc asumat și costisitor, o posibilă amânare, însă aceeași rună ne asigură că răbdarea și corectitudinea noastră vor fi răsplătite. Jera ne arată că este nevoie mai mult decât oricând să rămânem onești cu noi înșine și să acceptăm constrângerile obiective care apar. Ea poate fi folosită pentru creștere și dezvoltare în timp, de exemplu, în cazul plantelor sau al proiectelor îndelungate.

CITEȘTE ȘI: Incendiu de vegetație la Sălciile. Cinci astfel de intervenții în Prahova, în mai puțin de 24 de ore

Astăzi, ea este urmată de runa Dagaz, având înțelesurile de trezire, iluminare, ziuă, dimineață, conștiință, fericire, succes, activitate, satisfacție, împlinire. Dagaz echilibrează masculinul, femininul și cele patru elemente, face legătura la natura cerească a lumii și simbolizează armonia cu mediul înconjurător și infinitul.
Simbol al soarelui de primăvară ce determină creșterea și înflorirea, Dagaz reprezintă o dezvoltare favorabilă, pe deplin consimțită, însoțită de entuziasm și speranță. Este runa ce semnifică ieșirea din întuneric la lumină. Pe de o parte, arată o înțelepciune fără vârstă și o transformare spirituală. Runa Dagaz ne indică, astăzi prosperitatea, mărirea, sănătatea recăpătată, triumful asupra situației potrivnice. Într-un mod lent, dar sigur, forțele noastre cresc, dorințele se clarifică, dar decisivă este, însă, propria noastră atitudine.
Runa arată și faptul că posibilitățile de rezolvare se înmulțesc, scoțând la lumină o altă fațetă a noastră sau resurse lăuntrice necunoscute, neexploatate până acum. Dagaz ne spune că situațiile ce ni se păreau până acum confuze încep să devină mai clare, dar modalitățile de rezolvare nu sunt nici pe jumătate eficiente și este mai înțelept să așteptăm cu răbdare.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne îndeamnă să fim precauți și răbdători, pentru că pot apărea schimbări neașteptate. Astăzi nu este o zi bună pentru grabă. În cazul unor situații inconfortabile, este nevoie să fim sinceri și prudenți pentru a profita cu seninătate și atitudine pozitivă de oportunitățile care se ivesc. Ne aflăm în pragul unei înnoiri, al unei ameliorări, cu condiția să ne înlăturăm îndoielile și ezitările.

CITEȘTE ȘI: Termenul pentru recenzare, prelungit până la 31 iulie

Back To Top