Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 24 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne asigură de o zi bună, în care avem succes și mulțumire sufletească, în care zâmbetul ne revine și începem să scăpăm de anxietăți, iar inspirația, puterile interioare și conexiunea cu divinitatea sunt refăcute.
• Wunjo este runa bucuriei, a plăcerii și a armoniei, care ne arată că vom depăși cu succes orice provocare a zilei, depășim frustrările și ne recăpătăm echilibrul mental.
• Runa Ansuz, a șamanilor, ne aduce vindecarea interioară, comunicarea, inspirația divină și înțelepciunea.

Runa Wunjo, pentru neamurile germanice, era runa bucuriei și a fericirii. Apariția ei într-un tiraj indică o rezolvare benefică a oricărei situații și trimite la conotație pozitivă a oricărei acțiuni sau stări. Tradițiile spirituale nordice asociază semnificația acestei rune cu forța cosmică reprezentată de soare. Runa Wunjo ne spune, astăzi, că avem forță psihică, victorie datorată tăriei de caracter, sănătate perfectă, ne așteaptă ameliorări în toate domeniile de viață și recunoaștere socială. Este runa prevestitoare de armonie în toate aspectele vieții noastre. În această perioadă, este bine să ne facem noi prieteni și parteneri. Ne putem ocupa de ambițiile personale, pe care le vedem cu claritate acum. Astăzi, runa Wunjo ne avertizează că o persoană egocentristă și autoritară încearcă să ne manipuleze pentru interes, dar ține doar de noi să ne asigurăm succesul. Wunjo ne motivează, ne impulsionează și aduce armonie interioară.

CITEȘTE ȘI: Examen de admitere la Medicină, duminică, la București. Taxa de studii: 15.000 lei/an

Este urmată de runa Ansuz, a șamanilor, a înțelepciunii și a cunoașterii. Ea simbolizează comunicarea, deschiderea și puterea de vindecare interioară, echilibrul dintre minte și corp, justiția, clarviziunea. Runa Ansuz avea, pentru popoarele germanice, semnificația de „grai” sau „gură”, indicând primirea unui sfat bun și dezinteresat, o ucenicie sau un noviciat într-o nouă profesie și chiar înțelepțirea. Ansuz ne arată că putem acționa fără teamă, că putem depăși orice dificultate prin precauție și înțelepciune. Sfaturile bune vin de la rude mai în vârstă sau persoane exerimentate, și vom fi initiați în tainele unei noi meserii. Runa Ansuz este simbolul „eului” din psihologie, dar și al harului spiritual dăruit de divinitate. Ne indică fermitate în luarea deciziilor, sprijin altruist, capacități paranormale, unitatea cuplului, responsabilitatea, organizarea socială, dar și ordinea unversului. Această rună reprezintă un talent deosebit, un dar divin, de obicei are legătură cu arta, poezia, oratoria. Simbolul acestei rune este un profesor.
În ultima poziție, Ansuz ne sugerează că, prin puterea inteligenței și a intuiției dăruite de divinitate, avem șansa să ne ridicăm social, ameliorându-ne și situația materială.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să ne folosim de legea divină care afirmă că binele pe care-l facem altora se întoarce înzecit pe toate planurile (profesional, familial, amoros), astfel vom reuși să învingem toate obstacolele și să ne realizăm. Împlinirea speranțelor este aproape. Este o zi în care umanismul, generozitatea și toleranța față de ceilalți ne ajută. Să ne șlefuim comunicarea și să ne stăpânim impulsurile, să ne folosim „cu cap” experiența de viață, pentru a nu ne pune în pericol sănătatea psihică. Succesul zilei este asigurat dacă ne menținem modestia, ne stăpânim orgoliul, evităm nepăsarea față de ceilalți și judecăm obiectiv.

CITEȘTE ȘI: Sateliții lui Elon Musk văzuți, aseară, pe cerul României – FOTO

 

Back To Top