Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

jazz at bran castle
Categorie: Timp liber

 

• Dacă iubiți jazz-ul, dar vă aflați în vacanță la munte și nu reușiți să ajungeți la celebrul Jazz on the Rooftop din Ploiești, aveți ocazia să ascultați muzica preferată la Bran.
• Festivalul Jazz at Bran Castle ajunge, în acest weekend, la cea de-a noua ediție.
• Artiști din șapte țări vor concerta pe cele trei scene și aduc în fața publicului ritmuri din cele mai variate, de pe tot globul.


În perioada 26 - 28 august, cea de-a noua ediție a Festivalului Jazz at Bran Castle ne propune peste zece concerte de top în locații de vis. Artiști din șapte țări vor susține recitaluri care ne vor aduce mai aproape lumea jazzului nordic, britanic, italian, sud-american și românesc. Sunt promise și proiecte noi, cu numeroase influențe din sfera nu-jazz, experimental, fusion și rock. Festivalul aduce și o surpriză: accesul la cele două concerte de jazz românesc, din Royal Park al Castelului Bran, va fi gratuit.
Grupul care va deschide prima seară de festival, vineri, 26 august, este Carlos Fischer Band, din îndepărtata Bolivie. Compozițiile prezentate sunt încărcate de emoții și povești muzicale ce ne aduc aproape spiritul Americii de Sud. Cea de-a doua trupă a serii este Omar Sosa & Ernesttico Duo. Cei doi își vor uni forțele pentru a susține un regal de muzică, cu puternice influențe afro-cubaneze.

CITEȘTE ȘI: Săptămâna viitoare începe Jazz on the Rooftop!

Ziua de sâmbătă va începe în decorul plin de spiritualitate al Bisericii Evanghelice din Râșnov. Nimic mai potrivit aici ca Mathias Eick Quartet. Norvegia își trimite unul dintre cei mai versatili trompetiști în a cărui muzică descoperim o parte din melancolia nordului.
Tot norvegienii vor deschide seara, pe scena Castelului Bran: Helge Lien Trio propun un concert cu multe influențe ale culturii scandinave combinate cu elemente comune muzicii clasice. Ei aduc compoziții pline de forță, melancolie și echilibru.
Al doilea grup, tot norvegian, este condus de același Mathias Eick, de data asta în format de quintet. Mathias Eick Quintet ne vor delecta cu o serie de compoziții ce îmbină o mare varietate de stiluri prinse într-un buchet unitar, construit parcă să satisfacă pretențiile celor mai rafinați și pretențioși ascultători.
Seara se va încheia cu un concert fabulos, susținut de Henry Spancer & Juncture din Marea Britanie. Jazzul, rockul și minimalismul se combină, dând naștere unor piese de o energie intensă, cu momente lirice, evocatoare.
Prima trupă românească în Royal Park va fi Corina Sîrghi Quartet. Muzicienii ne promit că vor aduce pe scenă: „Pentru toți cei care au iubit,(…) un mic îndemn la a mai iubi o dată, și încă o dată, iar toate melodiile care vor alcătui repertoriul de dragoste, dor și tristețe, aceste câteva elemente care ne fac să simțim că trăim cu adevărat, vă vor purta ceva mai departe de lumea asta…”.

Cel de-al doilea grup românesc este Ștefan Stoianovici Trio. Ei ne vor prezenta o muzică definită în mod special prin caracterul său organic, modern, rămânând însă fidelă tradiției jazzului și a muzicii occidentale în general. Concertul va avea loc duminică, în Royal Park.
Duminică, în prag de seară, va urca pe scenă celebrul grup Daniele Bonaventura Trio. Distinsul bandoneonist ne va trimite într-o călătorie muzicală pe țărmurile Mării Mediteraniene, călătorie plină de inedite și unice surprize muzicale.
Festivalul va fi încheiat de bine-cunoscuta trupă suedezo-norvegiană Rymden, trioul care, la fiecare apariție, a reușit să ridice publicul în picioare. Posesori ai unei dinamici aparte, atenți la fiecare detaliu sonor, combină în mod genial cele trei instrumente: pian, contrabass și tobe.

Festivalul este organizat de Administrația Castelului Bran și Fundația Jazz Festivals and Events.
Foto: zileșinopti.ro

CITEȘTE ȘI: Avertizare de călătorie în Grecia: caniculă extremă și risc ridicat de incendii

Back To Top