Categorie: Timp liber
targ_bunatatiÎn perioada 27 - 29 aprilie 212 în cadrul Târgului cu Bunătăți, sinaienii și turiștii vor putea degusta brânză veche de oaie, de capră,  brânză de burduf  în coajă de brad sau cu chimen și ardei, caș afumat, cascavea, specilitatile din brânză  olandeze - cașcaval cu busuioic, cu usturoi, pesto, roșii și măsline, cu nucă, arpagic sau de capră măturat, picant și parmezan, pește afumat.

Cei care apreciază specialitățile din carne vor avea de unde alege: cârnăciori românești,  mușchiuleți de porc afumați, de vită și de oaie, jumeri și rulade  fierte. Și...lângă toate acestea merge o palincă de Bihor și un vin de Mizil.

Nu vor lipsi nici produsele pentru vegetarieni: zacuscă de vinete sau de țelină, dulcețuri și gemuri, miere, siropuri de cătină, vișine, zmeură, trandafiri, fasole, nuci, magiun, mere proaspete, suc de mere, bragă bună, ceaiuri, tincturi, legume proaspete.

Iubitorii de flori vor putea admira și cumpăra flori de primăvară în ghivece.

Pentru copii și nu numai veți putea cumpăra ciocolată de casă, halviță, turtă dulce,  specialități italiene din migdale, fistic, nucă de cocos sau marțipan, alune, fistic și migdale în zahăr caramelizat, prăjituri de casă, dulceața și sirop din trandafiri, plăcintă întinsă de la Turnu.

Noutatea pentru această ediție - dulceața și serbetul din trandafiri și zmeură. Așadar, va invităm la degustat și, de ce nu, la cumpărături!

Back To Top